Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης για την άψογη φιλοξενία τους στον μεταξύ μας αγώνα.Ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε στο μέλλον.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΡΗΣ

 

Το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 15:30 η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Άρη στα πλαίσια της 25ης Αγωνιστικής της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας,δίνοντας ώθηση για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Οι φίλαθλοι του Άρη θα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει μπροστά στην Θύρα 6 στην οποία και θα φιλοξενηθούν και η τιμή των εισιτηρίων για τις Θύρες 2-3-5-6 θα είναι 10 ευρώ.Η Θύρα 4 και μέρος της Θύρας 3 και 5 σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας θα παραμείνει κλειστή.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΗΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Με μεγαλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός μας στον οποίο συγχρόνως γιορτάσαμε και τα 90 χρόνια της ομάδας και της ιστορίας μας.Η προσέλευση του κόσμου τεράστια και το κέφι αμέτρητο.Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι δίπλα σ'αυτή την αγνή και δυναμική προσπάθεια,μας το επιβεβαιώνει κάθε μέρα και τον ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την συνεχή προσφορά τους στα 90 χρόνια ζωής της ομάδας,ο κ.Γιώργος Βιβιλάκης ως έγκριτος δημοσιογράφος για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο και ως υποστηρικτής της ομάδας και ο κ.Γιώργος Παπαδόπουλος ως γνήσιος φίλαθλος,πανταχού παρών και επί χρόνια έφορος του γηπέδου.Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Ποντίων που είναι δίπλα μας πάντα,με τα ποντιάκια μας που μας γεμίζουν περήφάνεια και χαρά καθώς και όλους τους επιχειρηματίες που προσέφεραν τα υπέροχα δώρα τους στον κόσμο,για την υποστήριξή τους.

Οι συντελεστές αυτής της επιτυχίας είστε όλοι εσείς και ευχόμαστε να συνεχίσετε να δείχνετε την απεριόριστη αυτή αγάπη για τον Απόλλωνά μας.

Και τέλος να ευχαριστήσουμε φυσικά και τον φίλαθλο κόσμο που παρευρέθηκε στον αγώνα με την Δόξα Δράμας,ο οποίος μας δίνει συνεχώς ώθηση και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

χορος3

χοροσ1

χορος7

χορος6

χορος

χορος5

χορος4