Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21-1-2017

 

21 1 17

Με τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, στην Σουρωτή,  ολοκληρώθηκε ο εβδομαδιαίος κύκλος των προπονήσεων της ομάδας μας, η οποία δεν αγωνίζεται αυτή την Κυριακή. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σχετικά με την βελτίωση τομέων της τακτικής, με απόντες τους ασθενείς Καπία και Δαλιανόπουλο. Ο Βεργώνης ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, αφού η Κυριακή περιλαμβάνει ξεκούραση. 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20-1-2017

20 1 17

 

Έντονη προπόνηση με πολλά στοιχεία επιθετικής και αμυντικής τακτικής έκαναν σήμερα, στην Σουρωτή, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, με απόντες τους τραυματία Βεργώνη και ασθενή Καπία. Χαρακτηριστική ήταν η μεγάλη διάθεση που κατέθεταν σε όλες τις προσπάθειές τους, υπό το βλέμμα και τις υψηλές απαιτήσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Μάλιστα το προσωπικό και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  επεφύλαξαν μια έκπληξη στον προπονητή μας, καθώς σήμερα είναι η ημέρα των γενεθλίων του. Στις ευχές τους ο κ.  Καλαϊτζίδης σχολίασε:  «ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε, όμως η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να είστε εσείς καλά και χαρούμενοι  και σ’ αυτό έχω κι εγώ ευθύνη». 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 19-1-2017

 

19 1 17

Στην τακτική ήταν αφιερωμένη και σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας, που πραγματοποιήθηκε στην Σουρωτή. Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Κώστας   Γεωργιάδης δούλεψαν σε άμυνα και επίθεση, με ασκήσεις συνθηκών αγώνα. Η προπόνηση έγινε  στην Σουρωτή και δεν  προπονήθηκαν  ξανά  οι  Βεργώνης,  Καπίας, Λιόνης. 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 18-1-2017

18 1 17

 

Τρεις απουσίες ποδοσφαιριστών είχε και η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα, στην Σουρωτή. Δεν προπονήθηκαν  ο τραυματίας Βεργώνης, ο Καπίας που έκανε αιματολογικές εξετάσεις ρουτίνας και ο στρατευμένος Λιόνης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τομείς της τακτικής σε άμυνα και επίθεση, βάσει των αναγκών της αναμέτρησης στη Νάουσα την μεθεπόμενη Κυριακή. 

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΡΙΤΗΣ 17-1-2017

 

17 1 17

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ομάδας μας, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Έτσι σήμερα γυμνάστηκαν στην Σουρωτή, με πρόγραμμα προσαρμογής σε μέτριες εντάσεις. Δεν προπονήθηκε ο τραυματίας Βεργώνης, που ίσως προληπτικά απέχει απ’ τις προπονήσεις και το επόμενο τριήμερο αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις  την Κυριακή, κι επίσης απουσίαζαν ο στρατευμένος Λιόνης με τον  Καπία  που έπρεπε να υποβληθεί σε εξέταση ρουτίνας για τον παλιότερο τραυματισμό του.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για ώρα 14:30, πάλι στην Σουρωτή.