Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ BOJAN DOJKIC

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Bojan Dojkic.

Ο Σέρβος αμυντικός κεντρικός, γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου του 1984, στην πόλη Pirot της Σερβίας, ξεκίνησε την καριέρα του στην Hajduk Kula το 2005.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2010 για λογαριασμό των Τρικάλων και μετά συνέχισε την καριέρα του σε Πιερικό και Αγροτικό Αστέρα .

Την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο επέστρεψε και πάλι στα Τρίκαλα.

bojan

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο FABIO

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Fabio Moreira Tavares.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο μεσαίο πλάγιο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας την νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Fabio, ο οποίος είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 1988, ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτογαλική Loures και στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο 2012/2013 για την Αναγέννηση Γιαννιτσών από όπου πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Την περσινή περίοδο φόρεσε την φανέλα της Κέρκυρας

image 0 02 01 09e14d3fb9bc5767be0cba064cad3cf8f3349e0de84bea67600a7ba260122fa4 V

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ συμφώνησε σήμερα με τον έμπειρο Κοζανίτη αμυντικό Δημήτρη Αμαραντίδη, για την ένταξη του στην ομάδα μας.

Ο Δημήτρης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 27/07/1986, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κοζάνη και στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Αναγέννηση Καρδίτσας για δύο χρόνια, στην ΑΕΚ για δύο χρόνια, στην Βέροια για 5 χρόνια σε επίπεδο Α' και Β' Εθνικής, ενώ την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα.

Αμαραντίδης Σωστό

Popovic: Ακόμα ένας με σημαντική θητεία στη Super League

Ο Απόλλων υποδέχεται τον Zdravko Popovic στην ομάδα. Πρόκειται για έμπειρο επιθετικό ποδοσφαιριστή με γόνιμη θητεία σε ομάδες της Super League, όπως ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ. 

Ο ποδοσφαιριστής μετά την συμφωνία με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, δήλωσε τα ακόλουθα:

"Γνωρίζω οτι έχω έρθει σε μία ομάδα με ιστορία πολλών χρόνων. Εκτίμησα την προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου καθώς και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Απόλλωνας δεν έχει θέση σε αυτή την κατηγορία. Είμαι σίγουρος οτι και εγώ όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ανέβει φέτος η ομάδα "

zdravko 1

ΣΤΟΧΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΓΙΑ TO 2016-17

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17  

Πολλοί από τους παρακάτω στόχους θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, όταν αυτός προσληφθεί.

1. Βελτίωση των γηπέδων χόρτου (τέλη Αυγούστου). Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών.

2. Εύρεση γηπέδων σε πιο προσιτές τιμές και αποστάσεις.

3 Καλύτερη επικοινωνία μεταξύ διοίκησης και εφόρων με αθλητές και γονείς. Ενημέρωση μέσω e-mail, site, facebook κτλ. για συναντήσεις και εκδηλώσεις.

4. Καλή και διαφανής διαχείριση των εσόδων.

5. Κατάρτιση, εγκεκριμένου από το Δ.Σ., του εσωτερικού κανονισμού της ακαδημίας που θα σέβονται και θα τηρούν όλοι.

6. Εβδομαδιαίος, μηνιαίος και ετήσιος προγραμματισμός προπόνησης κάθε τμήματος ο οποίος θα κατατίθεται από τον τεχνικό διευθυντή και θα αφορά το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

7. Δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων με συνεργασία του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας.

8. Αξιολόγηση προπονητών και αθλητών σε όλη τη διάρκεια του έτους.  

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Βασικός στόχος της ακαδημίας είναι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να αναδειχθούν αθλητές με καλύτερη ποδοσφαιρική παιδεία και τεχνική κατάρτιση οι οποίοι θα είναι έτοιμοι για τον Απόλλωνα.

Η ακαδημία θα πρέπει να γίνει αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του Απόλλωνα. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική και να προσελκύσει αθλητές από όλη τη Θεσσαλονίκη. Σε οικονομικό επίπεδο βασική επιδίωξη θα είναι η δημιουργία σταθερού αποθέματος για την συντήρηση των εγκαταστάσεων της ακαδημίας ώστε αυτό να μην αποτελεί βαρίδιο για τον σύλλογο.

Υ.Γ. Η μη επίτευξη των παραπάνω θα αποτελεί  λόγο παραίτησης εφόρων και προπονητικής ομάδας και ανάληψης από άλλους πιο ικανούς και πιο αποτελεσματικούς.