Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21 – 10 – 2016

 

21 10 16

Σε θέματα τακτικής με στόχο την γενικότερη βελτίωση, αλλά και τις απαιτήσεις του αγώνα της Κυριακής στον Λαγκαδά (ώρα 15:00),  ήταν αφιερωμένη η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα. Ο Ντόικιτς, μετά την χθεσινή προπόνηση δύναμης,  ξεκίνησε έντονο τρέξιμο κι ο Καπίας δεν είναι ακόμα έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις λόγω  του τραυματισμού στην μέση του, ο οποίος συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο της Καλαμαριάς ώρα 15:00 και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή. 

Διαμαρτυρία του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον ορισμό του διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα με τον Λαγκαδά

 

ref copy

Ενώ ο Απόλλωνας δίνει πολυμέτωπο αγώνα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και στα γήπεδα, έρχεται αντιμέτωπος με ένα έγκλημα που σχεδιάζεται να συντελεστεί εις βάρος του στον αγώνα της Κυριακής με τον Λαγκαδά.

Μετά από έρευνα που κάναμε με νόμιμα μέσα και πολύ προσεκτική μελέτη των δεδομένων που οδήγησαν στον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα Γεωργίου και του παρατηρητή Πεντζερετζή Χρήστου, διαπιστώσαμε εμπλοκή κυκλώματος που είναι σε όλους γνωστό για τις σχέσεις του με την εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Επίσης, διαπιστώσαμε ότι ο εκ των παραγόντων της ΑΠΕ Λαγκαδά, κ. Τσακίρης, διατηρεί στενές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάση Μπουτζιώλη, ο οποίος είχε στο παρελθόν θεσμικό ρόλο στον ορισμό διαιτητών και είναι πρωτοδίκως καταδικασμένος με ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή από τo Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για "αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από κοινού άπαξ και κατά συρροή" και "πλαστογραφία με χρήση από κοινού άπαξ και κατά συρροή".

Με βάση τα ανωτέρω, καταγγέλλουμε με αποτροπιασμό και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις αυτές, που δεν στρέφονται μόνο εναντίον του Απόλλωνα, αλλά συνεχίζουν να καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα αντί τα γήπεδα να είναι κάθε Κυριακή χώρος γιορτής, ευγενούς άμιλλας και αθλητισμού, να μετατρέπονται σε αρένα που τα αποτελέσματα καθορίζονται από παρασκηνιακές διεργασίες, που δεν έχουν σχέση με τον Αθλητισμό.

Η Διοίκηση και η Ομάδα του Απόλλωνα, παραμένοντας πιστοί στην Ιστορία του και στην υπόσχεση που δώσαμε στους φιλάθλους μας, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με εντιμότητα στα γήπεδα και παράλληλα θα δίνουμε τον έντιμο και νόμιμο αγώνα μας σε όλα τα μέτωπα, για να μην πέσει η ιστορική μας ομάδα θύμα μεθοδεύσεων που δεν έχουν σχέση με τη ιδέα του αθλητισμού και του εύ αγωνίζεσθαι.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 20 - 10 - 2016

 

20 10 16

Σε στοιχεία της τακτικής σε άμυνα κι επίθεση ήταν αφιερωμένη η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα, στην Σουρωτή. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τομείς όπου το προπονητικό τιμ έχει αξιολογήσει ότι χρειάζονται βελτίωση. Απόντες ήταν οι τραυματίες Ντόικιτς (αύριο αρχίζει τρέξιμο) και Καπίας. 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 19-10-2016

 

19 10 2016

Με τους Καλογέρη, Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδη να ακολουθούν το πλήρες πρόγραμμα έγινε σήμερα η προπόνηση του Απόλλωνα στα γήπεδα της Σουρωτής. Οι προπονητές Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Κώστας Γεωργιάδης εστίασαν σε τομείς της τακτικής, χωρίς όμως την συμμετοχή των Καπία και Ντόικιτς που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. 

Μετακίνηση φιλάθλων στον Λαγκαδά

 

1 copy copy copy

 Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να μεταβούν στον Λαγκαδά για την αναμέτρηση του Απόλλωνα με την τοπική ομάδα (Κυριακή ώρα 15:00) μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορείο που θα ναυλώσει ξανά η Διοίκηση του Απόλλωνα. Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια να προμηθευθούν στο λεωφορείο και εισιτήριο για τον αγώνα (στην τιμή που αναλογεί)

Η αναχώρηση θα γίνει από το  Στάδιο του Απόλλωνα  ώρα 13:00  (την Κυριακή) .

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε έως το απόγευμα της Παρασκευής ώρα 14:00  στο τηλέφωνο 231 040 7000, ή να προσέλθετε στα γραφεία της ομάδας μας.