Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

 

DSC 0075 copy

Η προετοιμασία του Απόλλωνα  για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Καμπανιακό  (ώρα 16:00) ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και στην συνέχεια η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο . Την απαρτίζουν οι Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλογεράκης, Φάμπιο, Αμαραντίδης, Συμελίδης, Ντόικιτς, Κυβελίδης, Καλογέρης, Πόποβιτς, Ρόβας, Βεργώνης, Καπίας, Μένκα, Ν' Λουντούλου, Ζώτος, Νικολόπουλος, Λιόνης, Καλαϊτζίδης.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30/9/2016

DSC 0106

 

 

Με όλους τους παίκτες παρόντες πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο του Απόλλωνα η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Για μία ακόμα φορά κυρίαρχο αντικείμενο ήταν τακτικά στοιχεία προσαρμοσμένα στον αντίπαλο της Κυριακής, του  εντός έδρας αγώνα (με τον Καμπανιακό, ώρα 16:00). Το Σάββατο θα γίνει προπόνηση στον ίδιο χώρο και ίδια ώρα, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα και η ομάδα  θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχειο της περιοχης.

 

 

 

Ανακοίνωση Απόλλωνα για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

 

 

MGSK Apollon copy copy

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή της ΔΟΞΑΣ Δράμας είς βάρος του Απόλλωνα, για τη χρησιμοποίηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή Μένκα στον αγώνα με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.Ο Απόλλων δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και σέβεται την απόφαση, πλην όμως επιφυλάσσεται να κάνει χρήση του δικαιώματος της Έφεσης,   αφού πιστεύει ακράδαντα ότι τα επιχειρήματά του  θα τον δικαιώσουν σε δεύτερο βαθμό, ενώ προετοιμάζεται  - αν χρειαστεί – να προσφύγει στην FIFA.

Επίσης, επισημαίνεται ότι ο Απόλλων έχει εντοπίσει εμπλοκή στην υπόθεση κύκλων που εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία οργάνωση έχει απλώσει τα πλοκάμια της και στο χώρο τη Δικαιοσύνης.

Ο Απόλλων ζητά από τους οπαδούς και από τους φιλάθλους του να μην παρασυρθούν από το δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας, να μην δώσουν χώρο και την ευκαιρία σε πρόσωπα και κύκλους που δρουν παρασιτικά σε όλες τις ομάδες και πάντα προσπαθούν να επωφεληθούν από «στραβοπατήματα»», διασπείροντας κλίμα διχόνοιας στην ομάδα, για να κερδίσουν ρόλους και χρήματα.

Η Διοίκηση, η Τεχνική Ηγεσία και οι Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δηλώνουν προσηλωμένοι στις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθαι και την απάντηση θα την δώσουν σε όλους, αντιπάλους και φίλους, στο γήπεδο.

Γι' αυτό καλούμε τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο την Κυριακή, για να δώσουμε όλοι μαζί, σε κλίμα ομόνοιας και αγωνιστικότητας, την απάντηση που πρέπει σε εκείνους που χρόνια τώρα καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ενέργειες που καθορίζουν τα αποτελέσματα των αγώνων στα παρασκήνια, στις παράγκες και στις διάφορες ... επιτροπές.

Η απάντησή μας θα δοθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 29/9/ 16

 

DSC 0042

Στο Στάδιο του Απόλλωνα έγινε σήμερα η προπόνηση και ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Το προπονητικό team έμεινε  ιδιαίτερα ικανοποιημένο απ’ την διάθεση των ποδοσφαιριστών, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει ξανά στο γήπεδο της ομάδας μας, ώρα 15:30. 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28/9/ 16

 

DSC 0154

Τακτική σε επίθεση και άμυνα αφορούσε το βασικό μέρος της σημερινής προπόνησης του Απόλλωνα. Πριν απ’ αυτή έγινε ανάλυση του αντιπάλου και το ασκησιολόγιο ήταν προσαρμοσμένο στα στοιχεία της αγωνιστικής συμπεριφοράς του. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στο Στάδιο του Απόλλωνα, με έναρξη στις 15:30.