Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΤΖIΟΒΑΛΗ

 

"Μετά από την επίτευξη των στόχων μας,θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρησή μου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.Ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία την Διοίκηση,το Προπονητικό τιμ,τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα."

Με τιμή,

Δημήτριος Καρατζιοβαλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς και φίλαθλοι,

Το Δ.Σ. του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σας ενημερώνει ότι στον τελευταίο αγώνα ποδοσφαίρου της φετινής σεζόν με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 15 Μαΐου 2016,δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και θα υπάρχει γενική είσοδος 5 Ευρώ. Όλα  τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε αθλητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου που αντιμετωπίζει  σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι και γονείς των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς να συνδράμουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, αγοράζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και διατίθενται από τους προπονητές όλων των Ακαδημιών και από τα γραφεία του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης για την άψογη φιλοξενία τους στον μεταξύ μας αγώνα.Ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε στο μέλλον.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΡΗΣ

 

Το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 15:30 η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Άρη στα πλαίσια της 25ης Αγωνιστικής της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας,δίνοντας ώθηση για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Οι φίλαθλοι του Άρη θα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει μπροστά στην Θύρα 6 στην οποία και θα φιλοξενηθούν και η τιμή των εισιτηρίων για τις Θύρες 2-3-5-6 θα είναι 10 ευρώ.Η Θύρα 4 και μέρος της Θύρας 3 και 5 σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας θα παραμείνει κλειστή.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΗΣ