Πληροφορίες Τμήματος Ποδοσφαίρου

Οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του Απόλλωνα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό στάδιο.

Ανακοινώσεις - Νέα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

 

Ο Απόλλωνας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λάζαρο Μωυσιάδη,ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ3

KAI O AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

 

Ο Απόλλωνας υποδέχεται έναν ακόμα καταξιωμένο ποδοσφαιριστή,τον Αλέξανδρο Καλογέρη.Ο Αλέξανδρος Καλογέρης συμφώνησε να ενισχύσει την προσπάθειά μας για την δημιουργία μιας ποιοτικής και ανταγωνιστικής ομάδας.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

 

Στα πλαίσια των επιλογών μας για το κτίσιμο μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές με εξαιρετική αγωνιστική ικανότητα και ακέραιο ήθος.Με ικανοποίηση υποδεχόμαστε τους Δημήτρη Σαμαρά και Γιώργο Ιωαννίδη στην οικογένεια του Απόλλωνα. 

ΣΑΜΑΡΑΣ1

ΚΑΠΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΟΝΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ

To Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Απόλλωνα καλωσορίζει στην οικογένεια του τους ποδοσφαιριστές Καπία Στέφανο και Λιόνη Μιλτιάδη.

Δύο γνώριμα στελέχη,που επιλέχθηκαν να συνδράμουν στην Αγωνιστική Αναγέννηση της ομάδας μας.

 

KAΠΙΑΣ

ΛΙΟΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Μ.Γ.Σ.Κ.Απόλλωνα ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Γεωργίου Ευάγγελος και Βασιλειάδης Ευστάθιος συμφώνησαν να συνεχίσουν να φορούν και να τιμούν την φανέλα του Απόλλωνα,συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας νέας και ποιοτικότερης ομάδας.