ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά από τις πρόσφατες δυσμενείς δικαστικές αποφάσεις παρελθόντων ετών με παρακρατήσεις εσόδων αλλά και μη εισροή προβλεπόμενων εσόδων για πληρωμή διαφόρων εξόδων όπως πχ ΔΕΗ κλπ , συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να διοικεί και πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση όλων των μελών αλλά και φορέων της πόλης για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος.

Το Δ.Σ. σύμφωνα με τα άρθρα 15 , 16 και 18 του καταστατικού του Συλλόγου συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στην κλειστή αίθουσα Βόλεϊ που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου με θέματα :

ΘΕΜΑ 1ο : Εκλογή Προέδρου και πρακτικογράφου Γ.Σ.

ΘΕΜΑ 2ο : Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Διοίκησης που είναι ορισμένη με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για την θητεία της από τις 8 Μαΐου 2017 και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 3ο : Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής

ΘΕΜΑ 4ο : Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. αποτελούμενο από 15 τακτικά και 7 αναπληρωματικά μέλη.

ΘΕΜΑ 5ο : Εκλογή τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής και δύο αναπληρωματικών.

Απαρτία υπάρχει όταν παρίστανται τα 50% συν 1 των ταμειακώς εντάξει μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 με τα ίδια θέματα και στον ίδιο χώρο σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού.

ΕΠΙΣΗΣ μέχρι την ημέρα της γενικής Συνέλευσης 20-11-17 ΚΑΙ ΏΡΑ 11.00 πρέπει να κατατεθούν όλες οι υποψηφιότητες ή τα παραταξιακά ψηφοδέλτια τυπωμένα και φωτοτυπημένα σε ικανό αριθμό όπως ορίζετε από το άρθρο 16 παράγραφος γ του καταστατικού του Συλλόγου

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Pin It