Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ

 Ο  Σύλλογός μας  ποτέ δεν ξέχασε και ποτέ δεν έπαψε  να  βρίσκεται  στο πλευρό των συνανθρώπων μας, δείχνοντας  κάθε φορά που χρειάζεται το κοινωνικό του πρόσωπο.

Έτσι, για μια ακόμη χρονιά  Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ανέλαβε την υποχρέωση να σταθεί  αρωγός και να συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την οργάνωση «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»  στη συγκέντρωση  διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν σε οικογένειες με διαπιστωμένη οικονομική αδυναμία.

Για το σκοπό αυτό καλούμε  τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να συμπαρασταθούν στην κοινή μας προσπάθεια που δίνει ελπίδα επιβίωσης σε δεκάδες άπορες οικογένειες.

Τα είδη που πρόκειται να συγκεντρωθούν είναι κυρίως  τρόφιμα μακράς διάρκειας  όπως π.χ. ελαιόλαδο και ηλιέλαιο σε συσκευασίες 1-2 λίτρων, σάλτσες,  ζυμαρικά διάφορα, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη αλεύρι, κονσέρβες  ψαριών, κρέατος και λαχανικών, μπαχαρικά, ξύδι, χυμός λεμονιού και διάφορα ροφήματα .

Επίσης οτιδήποτε διατροφικό για παιδιά (γάλα εβαπορέ, δημητριακά, ξηροί καρποί, κακάο, nesquick, μαρμελάδες, μερέντα, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, χαλβάς, παστέλια, ταχίνι, αποξηραμένα φρούτα, ατομικοί χυμοί, φρυγανιές,  κρουασάν, κομπόστες κλπ) .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ!!!

Ακόμη είδη υγιεινής και καθαριότητας (υγρό γενικού καθαρισμού, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρεμοσάπουνο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, βαμβάκι, χτένες, αφρός ξυρίσματος, ξυραφάκια, σφουγγάρια σώματος και πιάτων, υγρά πιάτων, απορρυπαντικά,  μαλακτικά ρούχων κλπ).  

Και άλλα είδη όπως αλουμινόχαρτο,σακούλες απορριμάτων, υγρό τζαμιών.

Eπίσης μαζεύουμε και ανακυκλώνουμε καπάκια για αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά υλικά.

ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ!

Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας μπορούν να παραδίδουν την προσφορά τους στα γραφεία του  ΑΠΟΛΛΩΝΑ  (υπεύθυνη Αθηνά Αραβίδου)  τις ώρες λειτουργίας των γραφείων που είναι 10.00 με 14.00 και 18.00 με 20.00 για τη συνολική συγκέντρωση, διαλογή και συσκευασία των διαφόρων ειδών.  

Να επισημάνουμε πως και η ελάχιστη προσφορά σας έχει μεγάλη αξία γι αυτούς που ζούν κάτω από καθημερινές συνθήκες ανέχειας.

Περιμένουμε τη συμπαράσταση και  ουσιαστική ανταπόκριση όλων σας.

ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy

Pin It