ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ 2018 ΜΑΣ ΕΠΕΦΥΛΑΣΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο κοινό κάλεσμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαμαριάς και της Ένωσης Ποντίων στην ετήσια μουσικοχορευτική βραδιά, δυο μόλις ημέρες πριν από την αλλαγή του χρόνου.

IMG 4813

IMG 4773

Δύο σύλλογοι με ιστορία ενός περίπου αιώνα, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά με κοινό στόχο και όραμα σε μια χρονική στιγμή εμβληματικής σημασίας, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή, στην οποία «ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό και ο ΑΠΟΛΛΩΝ τις ρίζες του».

IMG 5014

Η διοργάνωση της εκδήλωσης σε ένα χώρο άρτιο, με εύκολη πρόσβαση, δωρεάν διάθεση χώρου παρκινγκ και άψογη ακουστική ήταν μόνο ένας από τους στόχους που τέθηκαν, από όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της βραδιάς με σειρά άλλων εκπλήξεων να «παίρνουν σκυτάλη». Υποτροφίες φοίτησης σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ταξίδια εκτός Ελλάδος, δωροεπιταγές μεγάλης αξίας και εκατοντάδες άλλα δώρα για όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ερχόμενοι από όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού, αποδεικνύοντας ότι ο Ποντιακός Ελληνισμός θα’ ναι πάντα παρόν σε κάθε προσπάθεια συνένωσης και αναδημιουργίας.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την αφρόκρεμα του ποντιακού μουσικού γίγνεσθαι να αποδεικνύει το ταλέντο της άλλη μια φορά, καλώντας όλους εσάς να διασκεδάσετε και να χορέψετε, μετατρέποντας το κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας 2000 ατόμων, στην μεγαλύτερη μουσικοχορευτική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

IMG 4806

Για την όμορφη αυτή βραδιά παρέβλεψαν το αυστηρό αθλητικό τους πρόγραμμα αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου, καθώς οι γιορτινές μέρες τους κρατούν παραδοσιακά μακριά από αθλητικές υποχρεώσεις, με την Κ16 του ποδοσφαιρικού τμήματος να παρευρίσκεται σύσσωμη, κλέβοντας την παράσταση.

IMG 4708

Αρωγοί στην προσπάθεια μας η εκδήλωση να σας μείνει αξέχαστη, στάθηκαν ο Δήμος Καλαμαριάς με τον Δήμαρχο κ. Μπακογλίδη και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να δίνουν το παρόν στην εκδήλωση αλλά και το χορό. Ωστόσο, τα μέγιστα στην προσφορά δώρων συνέβαλε τόσο η τοπική αγορά της Καλαμαριάς, όσο και η ευρύτερη αγορά της Θεσσαλονίκης.

IMG 4738

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης κ. Πατουλίδου, ο Πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  κ. Γιώργος Ορφανός, ο Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, όλοι οι Υπ. Δήμαρχοι του Δήμου Καλαμαριάς και μέλη των παρατάξεων τους, Υπ. Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Υπ. Δήμαρχοι Παύλου Μελά, Υπ. Βουλευτές, μέλη της παράταξης του ΛΑ.Ο.Σ.Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης Ολυμπιονίκες και εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

IMG 4714

Ευχαριστούμε θερμά τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα της πόλης, Πανελλαδικής και Περιφερειακής εμβέλειας για την υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της εκδήλωσης και όλους τους εκπροσώπους αυτών, οι οποίοι παρευρέθησαν αυτοπρόσωπος.

Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και την συμβολή τους, κυρίως όμως ευχαριστούμε εσάς, γονείς, αθλητές, Έλληνες ποντιακής καταγωγής και μη, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας δίνοντας παλμό στην εκδήλωση, διασκεδάζοντας το κάθε λεπτό. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς και η Ένωση Ποντίων σας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευρωστία και δεσμεύονται για μια σειρά από Αθλητικές, Πολιτιστικές, Επιστημονικές και Κοινωνικές δράσεις που στόχο έχουν την προσφορά και την πρόοδο.

Αυτό, δεν ήταν παρά μόνο η αρχή… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!