ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ!

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και ο Δήμος Καλαμαριάς "έδειξαν" τον δρόμο για αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή! Η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (29/4) -με την πολύτιμη βοήθεια του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»- ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και η προσέλευση στο ΔΑΚ Καλαμαριάς ήταν πολύ μεγάλη.

Πολίτες, εκπρόσωποι διάφορων φορέων (αθλητικών, πολιτικών και πολιτιστικών), ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Καλαμαριάς αλλά και στελέχη του Απόλλωνα Καλαμαριάς (μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν και οι Παλαίμαχοι του Συλλόγου) "αγκάλιασαν" και στήριξαν αυτό το σπουδαίο εγχείρημα που είχε ως σκοπό την βοήθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως, μάλιστα, έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο, Γιάννη Δαρδαμανέλη αλλά και τον Πρόεδρο του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Φώτη Μπαλτίδη, λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος του κόσμου, θα προγραμματιστεί κι άλλη αιμοδοσία το επόμενο διάστημα. "Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά και ευχαριστούμε. Όπως είπε και ο Δήμαρχος, θα κάνουμε σίγουρα κι άλλη αιμοδοσία και αυτό που φαίνεται είναι ότι ο λαός στα δύσκολα συσπειρώνεται", δήλωσε ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Φώτης Μπαλτίδης.

keimeno

di copy

***ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  

Pin It