Δαρδαμανέλης: "Συγκινητική η παρουσία των συνδημοτών μας, σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη αιμοδοσία"

Για την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (29/4) μίλησε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στήριξη του κόσμου. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Καλαμαριάς -ο oποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, μαζί με τον Πρόεδρο του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ, Φώτη Μπαλτίδη- ανέφερε στο mgskapollon.gr:

"Νομίζω ότι σήμερα ήταν συγκινητική η παρουσία των συνδημοτών μας. Oι Καλαμαριώτες έδειξαν με έμπρακτο τρόπο την ευαισθησία τους και την διάθεσή τους να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους, τον διπλανό τους. Η παρουσία του κόσμου, όχι απλά μας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα, αλλά μας βάζει στην ευχάριστη θέση να σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη αιμοδοσία. Ήταν μια άκρως επιτυχημένη αιμοδοσία (σ.σ. αυτή της Τετάρτης στο ΔΑΚ Καλαμαριάς). Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου και το προσωπικό που ήρθε σήμερα και εργάστηκε στο γήπεδο, όσο και την συνεργασία των Συλλόγων -του Απόλλωνα και του Συλλόγου των Εργαζομένων- αλλά και το σύνολο των συνδημοτών μας που εκφράστηκαν μέσα από αυτή την αιμοδοσία σήμερα".

Για την συνεργασία με τον Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ σε ό,τι αφορά την -επιτυχημένη- αιμοδοσία της Τετάρτης (29/4): "Είμαστε τρεις φορείς, ο Σύλλογος Εργαζομένων, ο Δήμος Καλαμαριάς και ο Απόλλων Καλαμαριάς οι οποίοι είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνουμε μια αιμοδοσία. Ακόμη κι αυτή η συνεργασία των τριών αυτών φορέων της τοπικής κοινωνίας, δίνει ένα ακόμα μήνυμα ότι από κοινού μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα τα όποια πράγματα. Κάναμε οικονομία στο δυναμικό του Αγίου Παύλου, υπάρχει συσπείρωση από όλους. Ο λαός σε ένα κοινό πρόβλημα ή σε μια κοινή ανάγκη, νομίζω ότι συσπειρώνεται και αυτό το μήνυμα δώσαμε και εμείς οι τρεις φορείς". Σύμφωνα με τον κ. Δαρδαμανέλη, μια ακόμη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής όμως στο μεσοδιάστημα ενδεχομένως να γίνει μια ακόμη αιμοδοσία, λόγω του ότι υπήρχαν πολλά άτομα που είχαν την επιθυμία αλλά τελικά δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα.

giannis dardamanelis dimarxos

Pin It