Περσίδης: "Δεν περίμενα τόσο μεγάλη ανταπόκριση, μπράβο στον Ερασιτέχνη Απόλλων"

O Αβραάμ Περσίδης ήταν μεταξύ αυτών που έδωσαν αίμα κατά την πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας της Τετάρτης (29/4). Για το όλο επιτυχημένο εγχείρημα που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, ο κ. Περσίδης ανέφερε στο mgskapollon.gr:

"Eίχα κάνει μια πρόταση σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία και έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μάλιστα έχουν συμμετοχή και οι παλαίμαχοι, οι φίλαθλοι, οι σύνδεσμοι του Απόλλωνα, η Ένωση Ποντίων, Ποντιακοί Σύλλογοι... Επειδή έτυχε να ξεκινά και ο Δήμος Καλαμαριάς την δική του αιμοδοσία, έγινε συνδιοργάνωση ούτως ώστε ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Ερασιτέχνης Απόλλων και οι Εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμαριάς να διοργανώσουν σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία την αιμοδοσία, στην οποία όλοι ήρθαμε να δώσουμε το αίμα μας και σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας να συμβάλλουμε κι εμείς όσο μπορούμε. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ καλή. Εγώ δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Ήταν συγκινητική μπορώ να πω". 

Για το ότι ο ίδιος -ως επικεφαλής της παράταξης "Η Καλαμαριά που μας Αξίζει"- απηύθυνε την πρόταση για την εθελοντική αιμοδοσία και ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ άμεσα "έτρεξε" τις διαδικασίες: "Μπράβο στο ότι ο Ερασιτέχνης Απόλλων ανταποκρίθηκε αμέσως. Την ίδια μέρα αμέσως, έκανε αποδεκτή την πρόταση και ευχαριστούμε γι' αυτό. Είναι υποχρέωση όλος ο σύλλογος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που έχει ιστορία από το 1926,  να έχει συμβολή και στα κοινωνικά δρώμενα της πατρίδας μας". 

avraam persidis

avraam persidis2

 

Pin It