Συνεχίζει ως επίσημος χορηγός του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ η "ΒΙΚΟΣ Α.Ε."

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. "ΒΙΚΟΣ Α.Ε".

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρεία εμφιαλώσεως του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΒΙΚΟΣ» και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος» (η μόνη Ελληνική Cola με φυσικό μεταλλικό νερό), βρίσκεται και φέτος, για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021, στο πλευρό του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της στον Σύλλογό μας όπως πράττει και διαχρονικά στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα συνεχίζοντας έτσι να προάγει τη φιλοσοφία της για το αθλητικό ιδεώδες. Θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά και έμπρακτα τις υποδομές μας καθώς και τις αγωνιστικές ομάδες του Συλλόγου στο Μπάσκετ και στο Βόλεϊ ως επίσημος προμηθευτής νερών και αναψυκτικών.Οι αθλητές μας επιλέγουν το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, τόσο κατά τη διάρκεια της άσκησης όσο και των αγώνων δίνοντάς τους αναζωογόνηση και ενυδάτωση.

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που διατηρεί αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με την καταξιωμένη εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε.και ευελπιστεί η συνεργασία αυτή να διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια.

Λίγα λόγια για την μεγαλύτερη Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

"Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).Επίσης σας γνωρίζουμε ότι όλα τα προϊόντα της Εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα."

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ευχαριστεί θερμά την Εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία της και την έμπρακτη στήριξή της καθώς και τον κ.Κυριάκο Παπαγρηγορίου για την πολύτιμη συνεργασία και αυτή τη χρονιά και φυσικά θα συνεχίσει να ανταποδίδει αξιοπρεπώς τη στήριξή με κάθε μέσο που διαθέτει.  

ΒΙΚΟΣ Cola white on red Verical 2 Gr 1 768x534 copy

ΜΓΣK ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΑ copy copy copy copy copy copy copy copy

VIKOS OVAL LOGO 622573007 copy