ΒΙΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και αυτή την αγωνιστική χρονιά μαζί!

 

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η Βίκος Α.Ε. προάγει ενεργά εδώ και πολλά χρόνια τον αθλητισμό υποστηρίζοντας Συλλόγους, αθλητικές διοργανώσεις, εκδηλώσεις και δρώμενα. Το φυσικό μεταλλικό νερό "Βίκος" εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά "Βίκος" είναι τα μόνα με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμούς ελληνικών φρούτων. Περισσότερες πληροφορίες στο site της Βίκος Α.Ε.https://www.vikoswater.gr/ .

Η Εταιρία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ» εξακολουθεί να παραμένει και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους  πιστούς φίλους, συνεργάτες και συμπαραστάτες του Συλλόγου μας .

Με τα εμφιαλωμένα νερά και τα διάφορα προϊόντα της θα καλύπτει από το ξεκίνημα και της φετινής (2022-23) αθλητικής περιόδου τις ανάγκες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Το Δ.Σ,τα μέλη του Συλλόγου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ καθώς και όλοι οι αθλητές μας ,αισθάνονται την ανάγκη για ακόμα μια φορά,  εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε να σας ευχαριστήσουν θερμά δημοσίως για την χορηγία σας και την αγωνιστική περίοδο 2022-23 .

Είναι ο άνθρωπος νερό και μοιάζει τόσο φυσικό το να κυλάμε....Μαζί να προχωράμε...

vikos gdn banner

ΒΙΚΟΣ GENERIC 768x461

 

 

 

 

 

Pin It