12 ΜΑΙΟΥ 2014 ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς σύμφωνα με  τα άρθρα  15, 16, 18 του καταστατικού του συλλόγου συγκαλεί επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30   στην κλειστή αίθουσα Βόλεϊ του συλλόγου που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου  λόγω μη επίτευξης  απαρτίας του 50+ 1 % του συνόλου των μελών που απαιτούνταν για την πραγματοποίηση της πρώτης τακτικής ΓΣ που είχε οριστεί την Δευτέρα 28/04/2014 . Η Γ.Σ   θα πραγματοποιηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αφού πλέον απαρτία υφίσταται με ΟΣΑ ΜΕΛΗ και αν παρευρεθούν. Τα θέματα έχουν ως κάτωθι   :

ΘΕΜΑ 1ο  :   Εκλογή Προέδρου και πρακτικογράφου Γ. Σ.

ΘΕΜΑ 2ο  :   Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός διοίκησης διορισμένης από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την θητεία του από 29 Οκτωβρίου  2013 και απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 3ο  :   Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.

ΘΕΜΑ 4ο  :   Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ αποτελούμενο από 15  τακτικά   και 7 αναπληρωματικά μέλη.

ΘΕΜΑ 5ο  :    Εκλογή τριμελούς εξελικτικής επιτροπής και δυο αναπληρωματικών.

Σύμφωνα με τα άρθρα 4,6,8,15 του καταστατικού  δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν αποκλειστικά τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αλλά και αποφάσεις προηγουμένης Γενικής Συνέλευσης ταμειακώς εντάξει μέλη θα θεωρηθούν όσα μέλη εξοφλήσουν συνδρομή 10 μηνών ήτοι σύνολο 20€

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                              O                                                      Ο
                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
   ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ      ΒΕΝΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  

Pin It