ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς σύμφωνα με την απόφαση του στις 7 Μαρτίου 2016 βάση της 2181Ε/2016 απόφασης του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του . Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 9.00 π.μ στην κλειστή αίθουσα Βόλεϊ του συλλόγου που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου σύμφωνα με τα άρθρα 15, 16, 18 του καταστατικού του συλλόγου, με μοναδικό ΘΕΜΑ : ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τα άρθρα 4,6,8,15 του καταστατικού δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν αποκλειστικά τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2€.

Απαρτία υπάρχει όταν παρίστανται τα 50% συν 1 των ταμειακώς εντάξει μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται και θα πραγματοποιηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Μαρτίου 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 με το ίδιο θέμα και στον ίδιο χώρο σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού.

Σε αυτή την περίπτωση ΑΠΑΡΤΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

O                                                       Ο