"Να μην υποτιμήσουμε τα Μουδανιά, θέλουμε στήριξη από τον κόσμο..."

Όπως κάθε Σάββατο, μια μέρα πριν τους επίσημους αγώνες, έτσι και σήμερα (12/1) υπήρξε ομιλία του Γιάννη Τσεσμετζή και του Κώστα Κεσίδη προς τους παίκτες του Aπόλλωνα Καλαμαριάς, με τον έμπειρο κόουτς και τον συνεργάτη του να αναλύουν διάφορους τομείς στους οποίους πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού (13/1). Για το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΟ Ν. Μουδανιών, ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς -αφότου "έστειλε" τις ευχές του για την νέα χρονιά- δήλωσε στο mgskapollon.gr:

"Καταρχάς, καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους παίκτες και σε όσους ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πρώτο της χρονιάς μετά από 15 μέρες διακοπή. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, να έχουμε συγκέντρωση και σε καμιά περίπτωση να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο.

Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογική θέση της ομάδας των Μουδανιών. Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα σκληρή η οποία αποτελείται από νεαρά παιδιά που τρέχουν και προσπαθούν επί 40 λεπτά να δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους σε πολλά επίπεδα. Πιέζουν, τρέχουν και παίζουν σε υψηλό τέμπο, βάζουν τα σώματά τους και τα χέρια τους στις μπάλες προσπαθώντας να κλείσουν διαδρόμους. Είναι μια ομάδα η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δεν πρέπει να μας ξεγελάσει το γεγονός πως σε 10 αγώνες έχει 10 ήττες".

Για την ανάγκη στήριξης του κόσμου του Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Ο κόσμος είναι δεδομένο ότι χρειάζεται να είναι κοντά μας. Τον χρειαζόμαστε... Θέλουμε να μας στηρίξει, όπως έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι να κάνει και σε αυτό. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή του γιατί η παρουσία του στο γήπεδο δίνει ώθηση στην ομάδα". 

tsesmetzis giannis kesidis kostas

Pin It