Το μήνυμα του αρχηγού! "Φέτος γίνεται υπερπροσπάθεια, στηρίξτε μας!"

O Aπόλλων Καλαμαριάς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο χρειάζεται περισσότερο από... ποτέ την στήριξη των φιλάθλων του. Η προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του συλλόγου είναι τεράστια και ο Θοδωρής Κουκουλίδης ζητά από τον κόσμο του Απόλλωνα να σταθεί στο πλευρό της ανδρικής ομάδας με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας τα οποία προσφέρονται στην συμβολική τιμή των 20 ευρώ.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, που βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και 17 χρόνια, σε video που "ανέβασε" ο Απόλλων Καλαμαριάς στον επίσημο λογαριασμό του στο facebοok (https://www.facebook.com/643663349024723/videos/189820691918787/), αναφέρει:

"Είμαι ο αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θόδωρος Κουκουλίδης. Έχοντας διανύσει μια πορεία 17 ετών στον σύλλογο, είμαι σε θέση να πω ότι φέτος γίνεται υπερπροσπάθεια από την διοίκηση του ανδρικού τμήματος έτσι ώστε ο σύλλογος να βρεθεί μελλοντικά στο επίπεδο που του αξίζει. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία... Εκ μέρους όλης της ομάδας ζητάω να μας στηρίξετε. Βοηθήστε τον Απόλλωνα! Μια ομάδα με ένδοξο παρελθόν που δίνει μάχη στο δύσκολο παρόν επενδύοντας στο μέλλον!".  

koukoylidis

Pin It