Tο κάλεσμα των παικτών του Απόλλωνα! "Γίνετε ο έκτος μας παίκτης!"

Ο φετινός Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή "παρουσιάζεται" για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους του σε επίσημο ματς. Το σύνολο του Δημήτρη Καραμιχάλη στο παιχνίδι (21/10, 18.00) με τον Α.Ο. Πολυγύρου θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη νίκη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε αυτή την προσπάθεια θέλει το βροντερό παρών του κόσμου της ομάδας.

Μέσω video οι παίκτες του Απόλλωνα κάνουν κάλεσμα προς τους φίλους του συλλόγου να βρεθούν στο ΔΑΚ Καλαμαριάς την Κυριακή και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση προκειμένου να "έρθει" το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: "Την Κυριακή δίνουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Θα υποδεχτούμε την ομάδα του Πολυγύρου στις 18.00, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η στήριξή σας για το θετικό αποτέλεσμα είναι άκρως απαραίτητη. Ελάτε στο γήπεδο και βοηθήστε μας. Στηρίξτε την ομάδα μας και δώστε μας ώθηση. Γίνετε ο έκτος μας παίκτης, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι μας μια γροθιά για την πρώτη νίκη της σεζόν. Πάμε Απολλωνάρα!".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ LINK: https://www.facebook.com/643663349024723/videos/2430522040307790/

apollon kalamarias pic

Pin It