Φωτίου: "Είδα έναν ζήλο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προσφέρθηκα να βοηθήσω!"

Το "BOCATA all day stories" είναι από φέτος επίσημος υποστηρικτής του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος ευχαριστεί θερμά τους υπευθύνους του μαγαζιού (και ειδικότερα τον Κωνσταντίνο Φωτίου) για την εμπιστοσύνη τους! Στο "BOCATA all day stories" θα βρείτε στη κυριολεξία όλη την γκάμα φαγητών και μπορείτε να το επισκεφτείτε από το πρωί ως το βράδυ έχοντας αμέτρητες επιλογές στο μενού. Πρόκειται για ένα cafe brasserie που συνδυάζει το ποιοτικό φαγητό με πολύ καλές τιμές! Ο καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βαγγέλης Μαχαιριανάκης και ο έφορος του ανδρικού τμήματος, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης βρέθηκαν στο "BOCATA all day stories", όπου τους υποδέχτηκε ο Κωνσταντίνος Φωτίου ο οποίος είναι εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού. Ο τελευταίος μίλησε στο mgskapollon.gr για την συνεργασία του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

"Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να ξαναφτιάξουν τον Απόλλωνα!"

Συγκεκριμένα είπε: "Είναι ο πρώτος χρόνος συνεργασίας. Προέκυψε από το ότι έγραψα τον γιο μου στις Ακαδημίες μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Γνωρίστηκα τυχαία με τα παιδιά της ομάδας. Ο Γρηγόρης Κωνσταντινίδης (σ.σ. έφορος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα) είναι γνωστός με τον κουμπάρο μου. Έπαιζαν μπάσκετ πιο παλιά. Είδα την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην ομάδα, είδα επίσης τον ζήλο που έχουν για το μπάσκετ και γενικώς την όρεξη για όλο αυτό που κάνουν. Έτσι προσφέρθηκα να βοηθήσω με την επιχείρηση που έχω με άλλους δύο φίλους, δηλαδή το μαγαζί 'Bocata' στη Βασιλίσσης Όλγας. Ο ζήλος και η όρεξη που διαπίστωσα πως υπάρχει στην ομάδα, αποτέλεσε κίνητρο προκειμένου να βοηθήσω τον Απόλλωνα. Αντιλήφθηκα πως οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά και να ξαναφτιάξουν τον Απόλλωνα προκειμένου να είναι εκεί που πρέπει!".

"Πολύ καλή η προσέλευση στο γήπεδο, βλέπω μια ζωντάνια στον κόσμο"

Ο κ. Φωτίου έχει βρεθεί στα παιχνίδια του Απόλλωνα Καλαμαριάς απέναντι στον Α.Ο. Πολυγύρου και την ΜΕΝΤ και για την φετινή μεγάλη προσπάθεια στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, τόνισε: "Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια που γίνεται. Πήγα στο γήπεδο σε δύο παιχνίδια και είδα πως η όρεξη του κόσμου είναι μεγάλη για να βοηθήσει την ομάδα. Η προσέλευση στο γήπεδο ήταν πολύ καλή και βλέπω μια ζωντάνια... Έναν κόσμο ζωντανό που θέλει να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να έχει μια αξιόλογη πορεία. Βλέπω πως οι παράγοντες της ομάδας έχουν όρεξη για να κάνουν κάτι καλό και να προσφέρουν στον σύλλογο".

"Το μαγαζί έχει ανοδική πορεία, συνδυάζουμε ποιοτικό φαγητό και καλές τιμές"

Το "BOCATA all day stories" (τηλ: 2311 244 134) δεν έχει κλείσει ακόμη έναν χρόνο λειτουργίας, αλλά έχει προλάβει να κερδίσει τους πελάτες με την ποιότητα και την ποικιλία των φαγητών. "Το μαγαζί είναι όλες τις ώρες ανοιχτό. Από το πρωί ως το βράδυ. Προσφέρουμε καφέ, πρωινό, ομελέτες, pancakes. Περιλαμβάνει διάφορα το πρωινό... Αυγά, σαντουτσάκια έτοιμα. Έχουμε επίσης πίτσες, σαλάτες, μακαρονάδες, burgers", ανέφερε ο κ. Φωτίου για το μαγαζί που υπάρχει στη Bασιλίσσης Ολγας 132 και πρόσθεσε: "Πιάνουμε το φάσμα όλων των ηλικιών και όλων των γούστων. Το μαγαζί είναι 10 μηνών σχεδόν. Έχει ανοδική πορεία, το μαθαίνει ο κόσμος. Το εμπιστεύεται. Του αρέσουν οι γεύσεις, του αρέσει και το περιβάλλον. Συνδυάζουμε ποιοτικό φαγητό και καλές τιμές. Αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύουμε πως κάνουμε μια καλή δουλειά".

apobogata

apobogata2

apobogata3

apobogata4

apobogata6

apobogata5

Pin It