"Καλή προσωπική άμυνα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου..."

Για το εντός έδρας παιχνίδι (16/12, 18.00) απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης αλλά και για την σημασία της στήριξης από τον κόσμο μίλησε ο Γιάννης Τσεσμετζής στο mgskapollon.gr. Αρχικά, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο του Απόλλωνα Καλαμαριάς τονίζοντας τα στοιχεία που καλούνται να έχουν οι παίκτες του. "Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αυτή η ομάδα αρέσκεται στο να παίζει πολύ το ένας εναντίον ενός.

Χρειάζεται πολύ καλή προσωπική άμυνα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Είναι μια ομάδα η οποία έχει έμπειρους παίκτες με πολύ καλά στοιχεία, σε όλες τις θέσεις. Οι παίκτες της διαθέτουν εμπειρία έχοντας παίξει σε υψηλότερες κατηγορίες, όπως την Α2 και την Β' Εθνική. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν παίκτη ή να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε κάποιον και να αφήσουμε κάποιους άλλους. Υπάρχει μια εξάδα-επτάδα παικτών που χρειάζονται μεγάλη προσοχή".

Οι φίλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αν μη τι άλλο, έχουν βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια. "Ο κόσμος της Καλαμαριάς είναι για εμάς ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες. Τον θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας", ανέφερε ο Τσεσμετζής και εν όψει του αγώνα της Κυριακής, υπογράμμισε: "Είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας και ότι θα υποστηρίξει με όλη του την δύναμη τις προσπάθειες των παικτών".

eikona

Pin It