Κατηρτζίδης: "Σαν να παίζουμε με τον πρώτο..."

Ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (13/1, 18.00) υποδέχεται τον ΠΟ Ν. Μουδανιών έχοντας ως στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την μεγάλη νίκη επί της ΔΕΚΑ. Ο Άκης Κατηρτζίδης μίλησε στο mgskapollon.gr για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και στάθηκε στο ότι το σύνολο του Γιάννη Τσεσμετζή πρέπει να αντιμετωπίσει με την δέουσα σοβαρότητα την ομάδα των Μουδανιών. Ακόμη, o 18χρονος καλαθοσφαιριστής σχολίασε την καλή του απόδοση (πέτυχε οχτώ πόντους) στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΜΕΝΤ ενώ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον αγώνα απέναντι στον ΠΟ Ν. Μουδανιών: "Η ομάδα των Μουδανιών μπορεί να είναι στην τελευταία θέση αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα παίξουμε σαν να αγωνιζόμαστε απέναντι στον πρώτο της βαθμολογίας. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη εκτός έδρας απέναντι στην ΔΕΚΑ η οποία ανέβασε την ψυχολογία μας και τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε στις εντός έδρας επιτυχίες δεδομένου πως είχαμε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης και την Ασπίδα Ξάνθης".

Για την απόδοσή του στο παιχνίδι κόντρα στην ΜΕΝΤ: "Μετά τον τραυματισμό που είχα στο χέρι, επανήλθα. Ακολούθησα την προετοιμασία που κάναμε κατά την περίοδο των γιορτών. Έκανα δύο καλά φιλικά παιχνίδια (σ.σ. κόντρα στους Γαλάζιους και στην ΜΕΝΤ) και κυρίως αυτό απέναντι στην ΜΕΝΤ. Άρχισα να βρίσκω ρυθμό... Ελπίζω αυτό το φιλικό με την ΜΕΝΤ να είναι η βάση για να αρχίσω να 'πατάω' καλύτερα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τα Μουδανιά".

Για την σημασία της στήριξης του κόσμου στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ομάδα των Μουδανιών: "Θέλουμε να τον ικανοποιήσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ και αυτή την φορά να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδό μας με την νίκη απέναντι στα Μουδανιά. Επειδή είμαστε νεανική ομάδα, χρειαζόμαστε πάρα πολύ την στήριξη του κόσμου ο οποίος μας βοηθάει σημαντικά".

akis katirtzidis

Pin It