"Νίκη με την στήριξη του κόσμου..."

O Aπόλλων Καλαμαριάς έχει μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι (27/1, 18.00) απέναντι στον ΓΑΣ Κομοτηνή και το πρωί του Σαββάτου (26/1) ο Γιάννης Τσεσμετζής και ο συνεργάτης του, Κώστας Κεσίδης ανέλυσαν στους παίκτες τους τον αγώνα της Κυριακής ζητώντας προσοχή σε συγκεκριμένους τομείς. Ο Τσεσμετζής δήλωσε στο mgskapollon.gr:

"Μετά την ήττα μας μέσα στον Εύοσμο (σ.σ. από τον Αίαντα) -ένα ματς που θεωρώ ότι στην ουσία χαρίσαμε την νίκη στον αντίπαλο ο οποίος όντως ήταν αξιόλογος αλλά κι εμείς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε- κοιτάμε τον αυριανό αγώνα με την Κομοτηνή. Μια ομάδα πολύ δυνατή όπως δείχνει και η θέση της, με ψηλά και δυνατά κορμιά αλλά και καλά γκαρντ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε παρ' όλα τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε στον τρόπο αντιμετώπισης στο post-game των αντιπάλων και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και αλληλοκάλυψη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη, η οποία θα μας διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας".

Για την σημασία της συμπαράστασης του κόσμου του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον αγώνα της Κυριακής, ο έμπειρος κόουτς υπογράμμισε: "Περιμένουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Και ακόμη περισσότερο θέλουμε... Είναι ένα παιχνίδι το οποίο με την στήριξή του, θεωρώ ότι θα το κερδίσουμε και η ομάδα θα συνεχίσει να είναι στις θέσεις που της αρμόζει, παρ' όλα τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε και είναι σημαντικά". 

coach tsesmetzis kai kesidis

Pin It