"Οι παίκτες να δείξουν «πείνα» και «αγριάδα» για την νίκη..."

O Aπόλλων Καλαμαριάς το Σάββατο (9/2) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Πολυγύρου. Για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (10/2, 17.00) μίλησε στο mgskapollon.gr ο συνεργάτης του Γιάννη Τσεσμετζή, Κώστας Κεσίδης. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε: 

"Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ματσάραμε πολύ καλά εναντίον του Πολυγύρου. Θα πρέπει να το θυμηθούμε αυτό και να δράσουμε ανάλογα. Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση αυτή την στιγμή αγωνιστικά, ίσως και ψυχολογικά. Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα αλλά μιας και έχουμε αυτό το παιχνίδι μπροστά μας, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανακάμψουμε και πάλι αγωνιστικά, ψυχολογικά και νοητικά.Να αρχίσουμε να ξαναπιστεύουμε στον εαυτό μας".

Συνεχίζοντας, ανέφερε: "Θα μπούμε στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε συγκεκριμένες βλέψεις ή σκοπούς σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα. Αυτό που θα ήθελα εγώ να δω από τα παιδιά είναι να μπούνε μέσα στο γήπεδο και να δείξουν μια ιδιαίτερη «πείνα» και «αγριάδα» για την νίκη. Κι αυτό θα είναι το καλύτερο πρώτο βήμα για να ξεφύγουμε λίγο από την κατάσταση, στην οποία έχουμε περιέλθει τον τελευταίο καιρό".

kesidis coach

Pin It