"Είναι δύσκολο παιχνίδι, να βάλουμε κάποια νέα κομμάτια που δουλεύουμε"

Ο Γιάννης Χατζούλης και ο Άλκης Μιχαηλίδης θα κάνουν το ντεμπούτο τους στον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο παιχνίδι (24/2,17.00) κόντρα στη ΜΕΝΤ. Πριν την έναρξη του προγράμματος του Σαββάτου, οι δύο προπονητές ανέλυσαν για μία ώρα στους παίκτες της ομάδας τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής και ακολούθησε προπόνηση τακτικής. Για το ματς απέναντι στη ΜΕΝΤ μίλησε στο mgskapollon.gr ο Χατζούλης. Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε:

"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πάρα πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουν έναν τρόπο να διαχειρίζονται ακόμη και δύσκολες καταστάσεις μέσα στο γήπεδο".

Συνεχίζοντας, είπε: "Εμείς είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο πάρα πολύ μικρή, από την αλλαγή του προπονητή στη φάση προσαρμογής με νέες απαιτήσεις. Είναι ένα ματς μεγάλης δυσκολίας για εμάς. Πιστεύω να βάλουμε κάποια από τα καινούρια κομμάτια, αμυντικά και επιθετικά, που έχουμε προλάβει να δουλέψουμε αυτές τις λίγες μέρες. Και ευελπιστούμε τα παιδιά να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό".

coach xatzoulis giannis

Pin It