Χατζούλης: "Έχουμε ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα..."

Ο Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή (17/3, 18.00) πρόκειται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεύκιππο Ξάνθης και θα επιδιώξει να πάρει την νίκη προκειμένου να "μπει" ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε στο mgskapollon.gr ο Γιάννης Χατζούλης. Ο έμπειρος κόουτς του Απόλλωνα Καλαμαριάς ανέφερε:

"Προερχόμαστε από μια διακοπή που υποτίθεται ότι συμμαζέψαμε λίγο τους τραυματισμούς που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι πως πρέπει να παλέψουμε κάθε αγώνα. Ξέρουμε την δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά πιστεύω ότι κάνοντας κάποια βήματα μπροστά η ομάδα, θα πάει για να διεκδικήσει ό,τι πιθανότητες έχει προκειμένου να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο το έχουμε ανάγκη. Ο Λεύκιππος είναι μια ομάδα που είναι πολύ υψηλότερα από εμάς βαθμολογικά. Φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα πάμε για να παίξουμε, διεκδικώντας ό,τι πιθανότητες έχουμε (σ.σ. για το θετικό αποτέλεσμα)".

Για τον αγωνιστικό εγωισμό που καλείται να "βγάλει" η ομάδα την Κυριακή μετά τα αρνητικά αποτελέσματα: "Έχουμε ένα σερί ηττών που σαφώς έχει επηρεάσει λίγο την ομάδα αλλά νομίζω και κρίνοντας από τις προπονήσεις, τα παιδιά φαίνονται ότι έχουν ενεργοποιήσει λίγο παραπάνω τον εγωισμό τους και την αγωνιστική τους φιλοδοξία. Τουλάχιστον αυτό βλέπουμε στην προπόνηση, οπότε πιστεύουμε κάποια στιγμή αυτό να το μετουσιώσουμε σε αγώνα που ξαναλέω ότι το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη".

xatzoulis giannis