Ραΐτσεβιτς: "Οχι στην συνέχιση του πρωταθλήματος, ναι στην πραγματοποίηση των προπονήσεων"

Την άποψή του για το θέμα της επανέναρξης (ή μη) των αγωνιστικών δραστηριοτήτων κατέθεσε o Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς ο οποίος μίλησε σε μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα, η οποία ζήτησε να μάθει ποια είναι η θέση όλων των προπονητών των συλλόγων της Γ' Εθνικής αναφορικά με το ζήτημα της πιθανής συνέχισης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς δήλωσε: 

"Το πρωτάθλημα, έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, πιστεύω ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκύψει κάποιο κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτες. Αυτό το πράγμα με τα διάφορα κρούσματα, θα πρέπει να σταματήσει. Όσον αφορά την περίπτωση να κάνουμε κάποια στιγμή προπονήσεις, προκειμένου να προετοιμαστούν οι παίκτες για του χρόνου, σε αυτό είμαι σύμφωνος.

Αλλά δεν συμφωνώ στο να γίνουν αγώνες μεταξύ ομάδων. Ο κίνδυνος του κορωνοϊού δεν έχει εξαλειφθεί και ως εκ τούτου δεν πρέπει να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος στον ίδιο χώρο. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, η επικύρωση της βαθμολογίας αποτελεί την καλύτερη λύση. Θεωρώ πως είναι σωστό να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα και να ανέβουν οι δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς έχουν βρεθεί σε αυτή την θέση διανύοντας ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος".

miro