Τσίγκας: "Ο Ραΐτσεβιτς έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα, περήφανος που είμαι στον Απόλλωνα"

Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς, ήταν εμφανής η αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας και η πολύ καλή εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον -πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής- Λεύκιππο Ξάνθης ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε (από τεχνικό τιμ και παίκτες) κατά την προετοιμασία εν όψει του συγκεκριμένου πολύ δύσκολου παιχνιδιού.

Απόδειξη για το ότι με τον Ραΐτσεβιτς -ο οποίος είχε στο πλευρό του τον στενό του συνεργάτη, Αντώνη Σαμαρά- στον πάγκο, υπήρχε μια πολύ καλύτερη λειτουργία στο εσωτερικό της ομάδας, αποτελούν τα λεγόμενα του καλαθοσφαιριστή, Πολυχρόνη Τσίγκα.

Ο νεαρός μίλησε σε ιστοσελίδα τηλεοπτικού σταθμού της Κύπρου και μεταξύ άλλων ανέφερε:


"Με την αλλαγή προπονητή, είχα ξαναπάρει τα πάνω μου και πατούσα πιο γερά στα πόδια μου. Ο κύριος Ραΐτσεβιτς, ο καινούριος μας κόουτς, έδωσε έναν άλλο αέρα, τόσο σε μένα όσο και στην ομάδα γενικότερα. Θα έλεγα ότι με τον νέο μας προπονητή υπήρχε καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα. Δυστυχώς, όμως, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Λεύκιππο, υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος. Οπότε, η φετινή χρονιά είχε και λίγο άτυχη εξέλιξη.

Ίσως, αν δεν υπήρχε η διακοπή, τα πράγματα να ήταν καλύτερα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό. Κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι πως με την Κ20 της ομάδας μου, κάναμε μια εξαιρετική πορεία πριν την διακοπή. Θέλω να πω ότι νιώθω ιδιαίτερα περήφανος που είμαι μέλος του Απόλλωνα Καλαμαριάς και υπηρετώ μια ομάδα με ιστορία. Αν οι καταστάσεις το επιτρέψουν μελλοντικά, είμαι διαθέσιμος να το ξανακάνω".

tsigas kalamaria

Pin It