Έδειξε πάθος αλλά έμεινε από δυνάμεις στο τέλος

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή. Μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα της Κατερίνας Καρακασίδου ήταν ανταγωνιστική, "πάλεψε" το ματς δείχνοντας πάθος και ψυχή (όπως γενικώς κάνει σε όλα τα παιχνίδια) αλλά η "ζημιά" έγινε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Προς το φινάλε του αγώνα ο Απόλλων Καλαμαριάς έμεινε από δυνάμεις και τελικά ηττήθηκε με 61-80. Η Κατερίνα Καρακασίδου δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Διαμαντίδου και Ζηππίδου, σε ένα παιχνίδι που ήταν εξαιρετική η βοήθεια της κερκίδας. Οπως γίνεται πάντα, πλέον, στο ΔΑΚ Καλαμαριάς σε αγώνες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, το παρών έδωσαν -και- αθλήτριες των Ακαδημιών προκειμένου να στηρίξουν το σύνολο της Καρακασίδου.

Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής 61-80

Απόλλων Καλαμαριάς (Καρακασίδου): Οικονόμου 12(2), Σιφναίου, Παλάνη 8(2), Φλώρου, Ιγγλέζου 14(1), Καϊμακτσή 6, Ιντζέ, Μαϊδάτση, Καλαντίδου 16, Διαμαντοπούλου 3.

Ηρακλής (Λαμπρόπουλος-Κατωπόδη): Τσουμπερλή, Παπαβασιλείου 13(3), Τζίκου 11, Σακουλάκη 8, Λογδανίδου 12(1), Γιαννούδη 8(2), Παππά, Μυγδαλιά 16, Πετρίδου, Βασιλειάδου, Θωμά 8(2). 

ginegine 2 copy 1 copy

Pin It