Ήττα στο Κύπελλο με καλή εμφάνιση οι «κοκκινόμαυρες»

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Καλαμαριάς να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας. Σε ένα παιχνίδι που η Νίκη Βόλου ήταν ξεκάθαρα το φαβορί , ο Απόλλων Καλαμαριάς πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αλλά τελικά λύγισε με 49-35.

niki apolon2

Παρά και την ήττα τα κορίτσια του Χρήστου Γκογκάκη έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κόντραραν στα ίσια τις γηπεδούχες σε πολλά σημεία του αγώνα. Αν μάλιστα ήταν και πιο εύστοχες στις βολές και στα δίποντα ίσως η έκβαση του ματς να ήταν διαφορετική. Παρόλα αυτά τα κορίτσια του Απόλλωνα Καλαμαριάς άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι «κοκκινόμαυρες» μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τα κορίτσια της Νίκης Βόλου παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 9-10.Στη συνέχεια όμως η Νίκη Βόλου πάτησε γκάζι και με καλύτερη αμυντική λειτουργία και μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα επέβαλλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι.Η ομάδα του Χρήστου Γκοκάγκη προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι μειώνοντας σε 39-26 αλλά και πάλι οι γηπεδούχες άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς.  

niki apollon 6

Οι «κοκκινόμαυρες» υστέρησαν στην επίθεση και στο εύκολο καλάθι και αυτό τους δημιούργησε άγχος δίνοντας την ευκαιρία στη Νίκη Βόλου να φέρει το ματς στα μέτρα της.Πλέον ο Απόλλων Καλαμαριάς στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας. Τα κορίτσια του Χρήστου Γκογκάκη θα δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και θα εμφανιστούν πανέτοιμες στην πρεμιέρα.Πρώτη σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν η Αντωνιάδου Σοφία με (10π) και ακολούθησε η Ιγγλέζου Παρασκευή με (9π).. 
Διαιτητές: Κοντογιάννης-Γεωργούλης
Δεκάλεπτα: 9-10, 25-16, 37-24, 49-35
Νίκη Βόλου(Γαλανάκης): Κωστούλα 5, Παρασχάκη 4, Αγαγιώτη 3(1), Αλεξίου, Ντέγκα 2, Κοπάνου 7, Αρτεμισίου 10, Κατσιοπούλου 2, Τότση Α. 2, Δεληγιάννη 14.
Απόλλων Καλαμαριάς(Γκογκάκης): Ιγγλέζου 9, Αντωνιάδου 10(1), Αβρονιδάκη, Διαμαντοπούλου 7, Σακκά, Μάγνη, Φράγκου, Τσαπόγα 1, Μιχαηλίδου Ε., Μιχαηλίδου Κ. 1, Σουλιώτη 6, Γιαντζακλίδου 1.

Pin It