Εναρξη προετοιμασίας για το Γυναικείο Μπάσκετ του Συλλόγου

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς και το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται η έναρξη προετοιμασίας του τμήματος Γυναικών την Τετάρτη 25.08.2021 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου .
Καλούνται οι κάτωθι αθλήτριες :
Αντωνιάδου Σοφία ,Γιατζακλίδου Ηλιάνα ,Δαιμονάκου Μαριάνθη,Διαμαντοπούλου Σταματία ,Καπλανίδου Γεωργία ,Κυριακίδου Δήμητρα ,Μαραβέγια Αγγελική ,Μάγνη Κατερίνα ,Μιχαηλίδου Έλενα ,Μοδέα Ντέβα- Έλενα ,Σακκά Ιωάννα ,Σένκα Γαβριέλα ,Σιακαβάρα Μαρίνα ,Σπύρου Μαριάννα ,Τσαπόγα Ινώ ,Φράγκου Ναταλία .
Ο προπονητής Χρήστος Γκογκάκης δήλωσε:
Για εμάς φέτος θα είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη πρόκληση αφού από τη πρώτη στιγμή συμφωνήσαμε με τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ, Πολυμένη Θεόδωρο, να στήσουμε μια πολύ νεανική ομάδα. Θα παρουσιάσουμε μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 19,5 ετών και η μεγαλύτερη μας αθλήτρια να είναι 23 ετών! Θέλουμε να αναδείξουμε νέες αθλήτριες που θα πρωταγωνιστούν φέτος στην ομάδα μας αλλά και γενικά στο μπάσκετ γυναικών στο μέλλον. Με μεγάλη χαρά και προσμονή περιμένουμε την επάνοδό μας στους αγωνιστικούς χώρους, μετά το περσινό κενό διάστημα. Δοκιμαστήκαμε όλοι με την πανδημία το χειμώνα, τις φωτιές τώρα το καλοκαίρι και τόσα άλλα που άλλαξαν κ την καθημερινότητα μας. Ελπίζω να γυρίσουμε όλοι σιγά σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς . Υγεία σε όλες τις ομάδες και όλοι να λειτουργούμε πάντα με σεβασμό προς το άθλημα.

FB IMG 1629575431650

Pin It