ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς σύμφωνα με την απόφαση του στις 26 Απριλίου 2013 συγκαλεί τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του την Δευτέρα 10 Ιουνιου  2013  και ώρα 17.30  στην κλειστή αίθουσα Βόλεϊ του συλλόγου που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου σύμφωνα με τα άρθρα  15, 16, 18 του καταστατικού του συλλόγου, με θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο  :   Εκλογή Προέδρου και πρακτικογράφου Γ. Σ.

ΘΕΜΑ 2ο  :   Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός διοίκησης διορισμένης από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την θητεία του από 7 Σεπτεμβρίου 2012 και απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 3ο  :   Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.

ΘΕΜΑ 4ο  :   Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ αποτελούμενο από 15  τακτικά   και 7 αναπληρωματικά μέλη.

ΘΕΜΑ 5ο  :    Εκλογή τριμελούς εξελικτικής επιτροπής και δυο αναπληρωματικών.

Σύμφωνα με τα άρθρα 4,6,8,15 του καταστατικού καθώς με προγενέστερες αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των μελών του συλλόγου δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν αποκλειστικά τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει ως εξής:

Α) Τα παλαιά μέλη που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα πρέπει να πληρώσουν τις συνδρομές δεκαπέντε μηνών ήτοι τριάντα ευρώ (30,00 €) πριν την έναρξη της Γ.Σ .

Β) Τα νέα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι 9 Ιουνίου 2012.

Δεν έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι  όλα όσα μέλη  γράφηκαν από 10 Ιουνίου 2012 και μετά  μπορούν όμως να συμμετάσχουν στις διαδικασίες τις ΓΣ (χωρίς δικαίωμα ψήφου) ακόμα και όσοι εγγραφούν την ίδια μέρα.

Απαρτία υπάρχει όταν παρίστανται τα 50% συν 1 των ταμειακώς εντάξει μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ  10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 με τα ίδια θέματα και στον ίδιο χώρο σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού.

Σε αυτή την περίπτωση ΑΠΑΡΤΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                           O                                                      Ο