Χάλκινο μετάλλιο για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!


Νέα σπουδαία επιτυχία για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς μετά την πρώτη θέση στο 6ο Κύπελλο Ελλάδος Beach Handball Ανδρών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο 20o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών το οποίο φιλοξενήθηκε στην Πάτρα. Η ομάδα του συλλόγου μας στον μικρό τελικό νίκησε 2-0 σετ τον Απόλλωνα Σταυρούπολης. Μάλιστα, ο Απόλλων Καλαμαριάς τα κατάφερε παρά την απουσία του βασικού τερματοφύλακα, Καλλισθένη Γιαννακίδη.

Ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στον αυχένα και επιστρατεύτηκε ως γκολκίπερ ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος. Ο Απόλλων Καλαμαριάς στα ημιτελικά της διοργάνωσης είχε αντιμετωπίσει τον Ολύμπιο Δία, ο αγώνας οδηγήθηκε στα shoot out και εκεί υπήρχε η ατυχία των τρίων χαμένων πέναλτι για την ομάδα μας, με αποτέλεσμα η πρόκριση στον μεγάλο τελικό να χαθεί στις λεπτομέρειες.


AΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-0 (Μικρός τελικός)

Τα σετ: 22-18, 20-12

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καραγκιοζόπουλος 4, Γιαννόπουλος 8, Παπαβασίλης 12, Ιω. Γιαννακίδης 8, Καλ. Γιαννακίδης, Λυκόπουλος 2, Αποστόλου, Ζιβούλοβιτς 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μαυρίδης, Γουργούμης 2, Τορκινίδης, Κουκνίσης 14, Γιαννακόπουλος 6, Καβουσανάκης 4, Ελοζούα 4.

Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (Απόλλων Καλαμαριάς): "H Πάτρα μας φιλοξενεί για πρώτη φορά και όλα είναι πολύ όμορφα και πολύ οργανωμένα. Τώρα περιμένουμε και την Eθνική ομάδα, που θα παίξει στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Φαίνεται ότι υπάρχει οργάνωση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Στο χάντμπολ είμαστε όλοι μια οικογένεια, το διασκεδάζουμε και περνάμε πολύ ωραία. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".

apollon handball triti thesi

Pin It