Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένη, η τελετή του αγιασμού των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου μας το απόγευμα της Δευτέρας 1ης του Οκτώβρη στην πλατεία του Δημαρχείου της Καλαμαριάς, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Δήμου μας.

Η πλατεία πλημμύρισε στην κυριολεξία από μικρούς και μεγάλους πολίτες της Καλαμαριάς (και όχι μόνο) καθώς και από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων   που έφεραν  τις ενδυμασίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Μητρόπολης Καλαμαριάς – Νέας Κρήνης πατέρας Παρασκευάς.

Πριν την έναρξη της θρησκευτικής τελετής ο κ. Δημήτρης Μπαλτίδης για πολλά χρόνια πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  σε σύντομη ομιλία του για την Καλαμαριά και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ έκανε διάφορες σημαντικές εξαγγελίες σχετικά με το μέλλον του Συλλόγου μας και τη λειτουργία των ακαδημιών.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Μπακογλίδης και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλίδου. Όλων αυτών προηγήθηκε  σύντομη χορευτική επίδειξη από νεαρούς χορευτές και χορεύτριες της ΄Ενωσης Ποντίων Καλαμαριάς.

Την παρουσίαση της τελετής έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης.Επίσης, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης μίλησαν στο δημοσιογράφο Γιώργο Μίνο και σε απευθείας σύνδεση με την ΕΡΤ3 οι  κύριοι  Δημήτρης Μπαλτίδης και Γιάννης Χατζηιωάννου αναφερόμενοι στη σημασία της εκδήλωσης, ιδιαίτερα ως προς  το γεγονός ότι για πρώτη φορά γίνεται παρόμοια εκδήλωση στην πλατεία του Δημαρχείου και ως προς την ανεκμετάλλευτη αθλητική δυναμική του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  και της Καλαμαριάς.

Ο  Σύλλογός μας ευχαριστεί όλους όσοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή του αγιασμού, όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την Ιερά Μητρόπολη, το Δήμαρχο κ. Μπακογλίδη και τις υπηρεσίες του δήμου, την ΕΡΤ3 και τον ρεπόρτερ Γιώργο Μίνο και το δημοσιογράφο Νίκο Πετρουλάκη.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγιασμό προέρχονται από το φακό του φωτορεπόρτερ  Κωνσταντίνου Γκόρα.

ΠΑΠΠΑΣ

1H SEIRA

KOSMOS

PETROYL

PONTIAKA

4 copy copy

K.TAKIS

3333

555

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ERT3

XATZHIVANNOY

BIKOS1

33333

33

KOSMOS3

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

333

58