ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑ»

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς, στην οδό Χηλής 12,  εκδήλωση του  Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών« ΕΛΠΙΔΑ».

Η διοργάνωση είχε επετειακό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας και  έντονης δραστηριότητας του σωματείου  και την παρακολούθησε μεγάλος αριθμός θεατών όλων των ηλικιών. Ανάμεσα στους και αντιπροσωπεία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με επικεφαλής τον Φώτη Μπαλτίδη και τους Ηρακλή Γρηγοριάδη, Στάθη Ξανθόπουλο και Γιάννη Χατζηιωάννου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της αντιδημάρχου Καλαμαριάς Μαρίας Παυλίδου.

Η κυρία Μαρία Παυλίδου είναι  Πρόεδρος  του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ» Ανατολικού Τομέα  στο νομό Θεσσαλονίκης.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο κ. Μπαλτίδης  είχε συζήτηση με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης με αντικείμενο τη δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών ανάμεσα στο Σύλλογό μας και την «ΕΛΠΙΔΑ» .

elpida1

elida2

elpida