... ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση μας δίνει το γεγονός ότι  η ποδοσφαιρική  ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  μεγαλώνει.

Παρόλο ότι πλησιάζουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων καθημερινά σχεδόν εμφανίζονται επίδοξοι ποδοσφαιριστές κάθε νεαρής ηλικίας που ζητούν να ενταχτούν στα διάφορα  τμήματα της ποδοσφαιρικής μας ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Είναι φανερό πως οι προσπάθειές μας για τη γενική  αναδιάρθρωση  και αυτού του τμήματος του Συλλόγου μας έγινε σύντομα αντιληπτή από τους συμπολίτες μας που δεν δίστασαν να μας εμπιστευτούν τα παιδιά τους.

Αυτό μας υποχρέωσε να καλύψουμε τις προπονητικές ανάγκες χρησιμοποιώντας, εκτός από τις δικές μας εγκαταστάσεις, επιπλέον τους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Καλαμαριάς, το Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς, το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου και το γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο).

Παράλληλα φροντίζουμε να ανακαινίσουμε τον χορτοτάπητα των βοηθητικών μας γηπέδων, όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε την παρατεταμένη ανομβρία. Με πολλές προσπάθειες καταφέραμε ώστε το πρώτο από τα δύο μεγάλα γήπεδα να είναι έτοιμο τις επόμενες μέρες, προκειμένου να προχωρήσουμε και στην ανακαίνιση του δεύτερου.

Ο Σύλλογός μας αντιλαμβάνεται πως η εμπιστοσύνη που εκφράζουν όλοι όσοι συνεργάζονται μαζί  του δημιουργεί και ανάλογες υποχρεώσεις και ευθύνες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθούμε και ελπίζουμε πως θα το πετύχουμε. 

Και επειδή οι φιλοδοξίες μα για κάτι καλύτερο δεν σταματούν γνωστοποιούμε στους φίλους μας  πως πολύ σύντομα θα είναι έτοιμες και δύο αίθουσες αποδυτηρίων για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των αναγκών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα άρχισε και η προβολή φίλων (και όχι μόνο)  του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  με την τοποθέτηση πινακίδων στην περίφραξη των βοηθητικών μας γηπέδων, κυρίως για λόγους καλαισθησίας, και καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του Συλλόγου μας στο γνωστό τηλέφωνο 2310412230.

GIPEDO1

GIPEDO

GIPEDO2

GIPEDO4

Pin It