ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

toyrnoya3

Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ εκτός από την αθλητική εκπαίδευση προσπαθούμε παράλληλα να εκπαιδεύουμε και να προτρέπουμε τους  αθλητές μας  να συμμετέχουν αυθόρμητα σε διάφορες φιλανθρωπικές, κοινωνικές  δράσεις.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ομάδες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, ηλικίας 8 και 9 χρόνων,  συμμετείχαν στο ειδικό τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» και ο ΕΘΝΙΚΟΣ Πυλαίας.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του τουρνουά ο ΑΠΟΛΛΩΝ προσέφερε  στο «Φάρο του Κόσμου» για τις ανάγκες του ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν  η αντιπροσωπευτική μας ομάδα Κ10 πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της κερδίζοντας τις ομάδες του Εθνικού Πυλαίας (3-0) και του Joga Bonito (4-0).

toyrnoua

Στην εκδήλωση το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο επιστημονικός  συνεργάτης  μας Νίκος Φράγκος, οι τεχνικού σύμβουλοι  Ζήσης Τσέκος και Βασίλης Τραιανόπουλος και ο Γιώργος Πιαστόπουλος.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο του ΦΑΡΟΥ Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη και τον προπονητή του Εθνικού Ηλία Νάσκο για τα καλά τους λόγια και την ευαρέσκειά τους προς τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Και συνεχίζουμε ….

toyrnoya2

toyrnoya4