"ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ"

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ στοχεύει φέτος στην δημιουργία και στην ανάπτυξη Ακαδημίας αποκλειστικά για κορίτσια και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όσα κορίτσια επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα του Ποδοσφαίρου να επικοινωνήσουν για εκδήλωση ενδιαφέροντος  συμμετοχής με τα γραφεία του Συλλόγου στο 2310-412230(ώρες 10:00-14:00-18:00-20:00)ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα δημιουργηθούν Τμήματα Ποδοσφαίρου κοριτσιών Δημοτικού και Τμήματα κοριτσιών Γυμνασίου και Λυκείου.

Σκοπός είναι τα νέα κορίτσια να γνωρίσουν και να αγκαλιάσουν το άθλημα του Ποδοσφαίρου να εξελιχθούν, να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους  και ταυτόχρονα να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα Γυναικών του Σωματείου μας.

Γι΄αυτό επιπρόσθετα καλούμε και αθλήτριες μεγαλύτερων ηλικιών που ασχολούνται  ή επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα και διαθέτουν τις ικανότητες και την όρεξη να συμμετέχουν στην Γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Στόχος μας είναι να δώσουμε κίνητρο σε όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το Ποδόσφαιρο και να αποδείξουν πως είναι ένα άθλημα «ανοιχτό» για όλους

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Pin It