Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ δίπλα στην "Πνοή Ελπίδας"και τους συνανθρώπους μας και αυτό το Πάσχα

Για μια ακόμη χρονιά Ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα σταθεί αρωγός και θα συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την οργάνωση «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» ( www.pnoielpidas.gr - https://www.facebook.com/groups/pnoielpidas)!

Οι εθελοντές της όπως κάθε χρόνο ετοίμασαν ΛΑΜΠΑΔΕΣ ,οι οποίες διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου, τα έσοδα των οποίων μετατρέπονται σε τρόφιμα κλπ. είδη, για τις 90 περίπου οικογένειες που υποστηρίζει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!

Επίσης συγκεντρώνουμε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης(όπως όλο τον χρόνο) που θα διατεθούν στις οικογένειες με διαπιστωμένη οικονομική αδυναμία καθώς και καπάκια για αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά υλικά.

Για το σκοπό αυτό καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να συμπαρασταθούν στην κοινή μας προσπάθεια που δίνει ελπίδα επιβίωσης σε δεκάδες άπορες οικογένειες.

Λαμπάδες και γιορτινές πιατέλες θα βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου.

Να επισημάνουμε πως και η ελάχιστη προσφορά σας έχει μεγάλη αξία γι αυτούς που ζούν κάτω από καθημερινές συνθήκες ανέχειας.

Περιμένουμε τη συμπαράσταση και ουσιαστική ανταπόκριση όλων σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που με τη δική σας βοήθεια θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε, ώστε να περάσουν όλοι οι συνάνθρωποι μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

GridArt 20230330 192401487 640x640

FB IMG 1680193725168

20210608 025032 copy copy copy copy

 

 

Pin It