"Απόλλων Καλαμαριάς και Βίκος μαζί και τη σεζόν 2023-24"

Ο Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" ανακοινώνει την επέκταση χορηγικής συνεργασίας με την "Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό - Vikos Natural Mineral Water Α.Ε" ως Επίσημος Χορηγός και Προμηθευτής και το λογότυπο της Εταιρείας θα κοσμεί την στολή της επίσημης εμφάνισης της Α' ομάδας,της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου καθώς και του Ανδρικού και Γυναικείου Μπάσκετ του Συλλόγου.

"Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

 Επιπλέον, το 2014, και ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Παράγονται στο εργοστάσιο Καλπακίου με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» κατευθείαν από την πηγή χωρίς καμία επεξεργασία, αλλά και με χυμούς από ελληνικά φρούτα και τις δικές μας ξεχωριστές συνταγές και γεύσεις! Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια."

Η Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό - Vikos Natural Mineral Water Α.Ε"στέκεται αρωγός στις προσπάθειες όλων των αθλητικών τμημάτων της ομάδας μας.

Σας Ευχαριστούμε!

received 780608437409303

Pin It