Ο Αγιασμός των τμημάτων του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των τμημάτων του Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων".

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Ιωάννης Δαρδαμανέλης και επικεφαλής της παράταξης Γενιά Δημιουργίας, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας κα Δερμετζοπούλου , η πολιτευτής Άννα Ευθυμίου ενώ επιστολή ευχετήρια για την νέα αγωνιστική σεζόν έστειλε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κος Διαμαντής Γκολιδάκης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε η κυρία Χρύσα Αράπογλου επικεφαλής της παράταξης Καλαμαριά Μητέρα Πόλη, ο κος Χρήστος Βάρδας, επικεφαλής της παράταξης Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά, ο κος Παπαδόπουλος επικεφαλής της παράταξης Αυτοδύναμη Καλαμαριά, ο κος Αμπατζίδης επικεφαλής της παράταξης Καλαμαριά Πρωταγωνίστρια, ο κος Τεμεκενίδης επικεφαλής της Παράταξης Καλαμαριά Πρώτη Ξανά.

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς Κο Αβραάμ Περσίδη, επικεφαλής της παράταξης Καλαμαριά Που Μας Αξίζε,ι για την παρουσία του και την έμπρακτη στήριξη του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την διοίκηση του ΜΓΣ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο ( πάνω από 800 φίλους ) που ξαναζωντάνεψανε το γήπεδο και έστειλαν το μήνυμα ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗΣ του ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Το #clubrossoneri και το μέλος του συνδέσμου Κο Κουσίδη για την ομιλία του.Για την ανιδιοτελή και αστείρευτη αγάπη για τον Σύλλογο , την αμέριστη στήριξή τους και την ανεκτίμητη προσφορά τους ώστε να δούμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να μεγαλουργεί και πάλι όσο και την Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς και τον πρόεδρο Κο Κώστα Ζώη.

Τέλος ευχαριστούμε τον Κο Παπασωτηρίου Χρήστο και τα ζαχαροπλαστεία #Papasotiriou όπως και την εταιρεία #Vikos για το catering της εκδήλωσης και όλες τις εταιρείες - χορηγούς που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας.

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

FB IMG 1695495499918

FB IMG 1695495502019

FB IMG 1695495503879

FB IMG 1695495505681

Pin It