ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΜΠΑΜΜΠΙΝΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2002) : Εκμεταλλευόμενοι την περίοδο των διακοπών οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία για αγωνιστική δράση συμμετέχοντας σε δύο τουρνουά και 2 φιλικούς αγώνες , συλλέγοντας έτσι πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Ταυτόχρονα αναδείχθηκε η δυναμική του τμήματος αφού κατέλαβε την πρώτη θέση και στα δύο τουρνουά που συμμετείχε παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, λαμβάνοντας μαλιστα πολλά θετικά σχόλια από αντιπάλους και  γενικότερα ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

1η Θέση στο 2ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΑΝΤΟΣ 

Ομαδες : ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ,ΣΑΝΤΟΣ,ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ

1η Θέση στο ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ PLANET 

Ομάδες: ΦΑΛΗΡΟ,ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΙΚΡΑΣ,ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ,ΠΑΟΔ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗΡΙΑ,ΠΥΡΣΟΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τα φιλικά παιχνίδια εγιναν με τις ομάδες του ΠΑΟΝΕ και του ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ που διεξήχθει στο κεντρικό γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κάτι που έδωσε ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά του συλλόγου.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2003): Ανάλογη ευκαιρία και για το γκρούπ των 2003 που συμμετείχαν σε ένα τουρνουά και εδωσαν ενα φιλικό παιχνίδι. Συμμετείχαν στο τουρνουά του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ δοκιμάζοντας τις δυνατόττητες τους με ανταγωνιστικές ομάδες. Στο φιλικό παιχνίδι οι μικροί μας άσσοι είχαν την ευκαιρία να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ σε παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

ΜΠΑΜΠΙΝΙ : Οι λιλιπούτειοι αστέρες μας του τμήματος μπαμπίνι διασκέδασαν παίζοντας στο Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά PLANET οπου και κατέλαβαν την δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό από τον ΠΑΟΚ. 

 

 

Pin It