Τα αποτελέσματα των τμημάτων των Ακαδημιών ποδοσφαίρου

Η Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) συνέχισε την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει και πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση μετά την διακοπή για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη. Το σύνολο του Σπύρου Ακρίβου επικράτησε με 4-0 του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, σε ένα παιχνίδι που το τμήμα του συλλόγου μας είχε πολλές ευκαιρίες και έδειξε αγωνιστικά ανώτερο του αντιπάλου του. Να σημειωθεί πως η Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 4/4 έως τώρα στους αγώνες.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) ηττήθηκε εκτός έδρας από τους Μπέμπηδες 2000 με 2-1. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1, περίπου μέχρι το 60'. Στην συνέχεια η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας μας και το 1-1 έγινε με χτύπημα πέναλτι. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με 1-2 αλλά οι αντίπαλοι έδιωξαν πάνω στη γραμμή στην μπάλα και μετέπειτα διαμόρφωσαν το υπέρ τους 2-1. Η Κ16 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2) έχασε με 4-0 από τους Μπέμπηδες 2000, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν κάποια ατομικά λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) "πιάνοντας" πολύ καλή απόδοση, επικράτησε των Αετών Θεσσαλονίκης με 9-0. Το σκορ "δείχνει" την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με την ομάδα του Γιάννη Καμπουρίδη να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να φτάνει σε μια άνετη νίκη.

Η Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς επικράτησε εκτός έδρας του Αετού Βασιλικών με το απίστευτο 0-15. Το σύνολο του Στέλιου Τζιόλα ήταν εξαιρετικό, "βγάζοντας" στο γήπεδο όλη την σκληρή δουλειά που έχει γίνει στις προπονήσεις και γενικότερα στο διάστημα της προετοιμασίας (περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ματς, θα βρείτε στο εξής link https://mgskapollon.gr/podosfairo/1993-k15-ekpliktiki-apodosi-kai-0-15-pics ). Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Κ14, στον πρώτο όμιλο ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) είχε ρεπό. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) κέρδισε τον Ηρακλή με 7-1, έχοντας πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Ωστόσο, η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αθλητή της ομάδας μας, Χρήστου Σμία, ο οποίος στάθηκε άτυχος και έσπασε τον καρπό του. Φυσικά, όλη η ομάδα τού αφιερώνει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς τού εύχεται περαστικά και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ακόμη πιο δυνατός!

Η Κ13 έχασε από τον ΠΑΟΚ με 1-6. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, καθώς 10 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου το σκορ ήταν 0-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε κάποιες στιγμές αδράνειας και έβαλε τις βάσεις για το υπέρ του θετικό αποτέλεσμα. Η Κ11 του Απόλλωνα Καλαμαριάς ηττήθηκε από τον Κισσό Χορτιάτη με 4-3. Η ομάδα του συλλόγου μας προηγήθηκε με 2-0 αλλά οι αντίπαλοι "γύρισαν" το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Κ10 του Απόλλωνα Καλαμαράς κέρδισε με το ευρύ 13-0 τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια, έχοντας πολύ καλή απόδοση. Ηταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας φανέρωσε πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι, κατά την διάρκεια του αγώνα.

re1 1 copy copy

Pin It