Θετικότατος ο απολογισμός των τμημάτων των Ακαδημιών ποδοσφαίρου

Για ένα ακόμη Σάββατο τα τμήματα του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ είχαν δυναμική παρουσία, παίρνοντας αρκετές νίκες. Παρακάτω, ας δούμε τα αποτελέσματα καθώς την αγωνιστική εικόνα των παιχνιδιών.

H K17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) είχε την πρώτη φετινή (2019-20) απώλεια βαθμών, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Γερμανική Ακαδημία, σε έναν γλιστερό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε το έργο των ποδοσφαιριστών, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Στο ημίχρονο η ομάδα του Σπύρου Ακρίβου ήταν μπροστά με 0-1, με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η αστοχία στην τελική προσπάθεια κόστισε και ο αντίπαλος ισοφάρισε (1-1) με αντεπίθεση ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Απόλλων Καλαμαριάς (ο οποίος ανά διαστήματα ήταν αρκετά ανώτερος της Γερμανικής Ακαδημίας) έχασε μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να "γράψει" το 1-2. Το άλλο τμήμα της Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2) κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 3-0. Το σύνολο του Κώστα Παπαδόπουλου "έπιασε" ιδιαίτερα καλή απόδοση, σε ένα ματς που δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός του επιθετικού κομματιού, να φανερώνει θετική παρουσία -και- στα μετόπισθεν. Το ημίχρονο ήταν 1-0 και η ομάδα του συλλόγου μας βελτιώθηκε κι άλλο στο δεύτερο μέρος, ανεβάζοντας έτσι τον δείκτη του σκορ. Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, καθώς είχε χαμένες ευκαιρίες αλλά και δοκάρι κατά την διάρκεια του αγώνα. 

Η Κ16 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2) ήρθε ισόπαλη με τον ΠΑΟΝΕ, με σκορ 2-2. Το τμήμα του συλλόγου μας προηγήθηκε με 2-0 και το 2-1 έγινε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου. Αυτό βοήθησε ψυχολογικά τους αντίπαλους που εκμεταλλεύτηκαν και την "κούραση" που "έβγαλε" στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων Καλαμαριάς, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 2-2. Στο ντέρμπι απέναντι στις Ελπίδες Κιλκίς, η Κ16 του Απόλλων Καλαμαριάς (1) κέρδισε με 0-1. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του συλλόγου μας "βγάζοντας" καλύτερη αγωνιστική εικόνα, τελικά πήρε το "διπλό". Η Κ14 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2) κέρδισε το ΑΡΤ Σόκκερ Σκουλ με 1-0. Το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά την Κ14 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1), νίκησε τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με σκορ 3-1. Το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν αρκετά πιο αποτελεσματικοί σε σύγκριση με τους αντίπαλους τους. Η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς επιβλήθηκε του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 4-0. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0 και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του συλλόγου μας "ανέβασε" στροφές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να "έρθουν" ακόμη τρία γκολ και ο Απόλλων Καλαμαριάς να φτάσει σε μια άνετη νίκη (4-0).

Η Κ11 του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν αρκετά ανώτερη της ΑΕ Ελπίδας Τούμπας και έφτασε στην νίκη με σκορ 1-5. Για το πρωτάθλημα της Κ10, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε του ΑΟ Σούτερς με 0-1. Σε αυτό το τμήμα, ο σύλλογός μας "κατεβάζει" ποδοσφαιριστές που είναι μικρότεροι ηλικιακά (ουσιαστικά είναι η Κ9 του Απόλλωνα Καλαμαριάς) κατά έναν χρόνο σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Η Κ10 του Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε την Ιταλική Ακαδημία με σκορ 8-2. Σε ό,τι αφορά την Κ7 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, νίκησε τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια με σκορ 6-3.

re1 1 copy copy copy copy

Pin It