Νέα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα των τμημάτων υποδομής του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ

 Για μια ακόμη εβδομάδα ο απολογισμός των τμημάτων των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ήταν άκρως θετικός. Οι ομάδες μας έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας για πολλοστή φορά το πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Υπενθυμίζουμε πως λόγω του ότι έγιναν κάποιοι αγώνες που είχαν αναβληθεί, δεν υπήρχε φουλ αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο (έτσι κάποια τμήματά μας, είχαν ρεπό).

Όσον αφορά τα σημερινά ματς, η Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήρθε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στον ΠΑΟΝ Επιβατών. Η ομάδα του Στέλιου Τζιόλα για τρίτο σερί αγώνα κράτησε ανέπαφη την εστία της, έχοντας πολύ καλή αμυντική παρουσία. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και ο Απόλλων Καλαμαριάς θα μπορούσε να "βγει" νικητής (έκανε καλό παιχνίδι), ωστόσο δεν καταλογίστηκε καθαρό πέναλτι υπέρ του λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών. Σχετικά με το πρωτάθλημα Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν καλύτερος και κέρδισε τον ΑΟ Καρδίας με 1-3 αλλά η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ανδρέα Κροστάλη στον ώμο. Όλα τα μέλη της ομάδας της Κ14, καθώς και ο σύλλογός μας, εύχονται περαστικά στον νεαρό αθλητή και του αφιερώνουν την σημερινή (16/11) νίκη.

Η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς κέρδισε τον Μαραθώνα με 2-5. Μετά το 1-1, η ομάδα μας ανέβασε στροφές και παρά το ότι έχασε πολλές ευκαιρίες, πήρε αέρα δύο τερμάτων (1-3) και τελικά έφτασε δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα. Η Κ11 του Απόλλωνα Καλαμαριάς νίκησε την ΑΕΝ Κρήνης με 3-2 ενώ στο πρωτάθλημα Κ10, ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) επικράτησε του ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας με 0-6, σε ένα ματς που το σκορ "μιλάει" από μόνο του αναφορικά με την ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας μας. Το άλλο τμήμα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κ10, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) ήρθε ισόπαλος με την Γερμανική Αθλητική Ακαδημία με το εντυπωσιακό 5-5.

Σε αυτό το τμήμα συμμετέχει ουσιαστικά η Κ9 του Απόλλωνα Καλαμαριάς που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε παιδιά ηλικιακά μεγαλύτερα. Μπορεί ο Απόλλων Καλαμαριάς να έχανε με 3-0, αλλά "αντέδρασε" και ισοφάρισε με 3-3. Ξανά ο αντίπαλος πήρε το προβάδισμα κάνοντας το 5-3 ωστόσο η ομάδα του Λάζαρου Σιάφου κάνοντας πολύ μεγάλη προσπάθεια κατά την διάρκεια του αγώνα, επιβραβεύτηκε ισοφαρίζοντας σε 5-5. Η Κ7 του Απόλλωνα Καλαμαριάς κέρδισε τον Ήφαιστο Θέρμης με σκορ 2-1, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0.Η αγωνιστική εικόνα των μικρών του συλλόγου μας ήταν θετικότατη και άφησε ευχαριστημένο τον κόουτς, Μπακίτα.

re1 1 copy copy copy copy copy

Pin It