Η πρωινή προετοιμασία της Κ15 σε... επαγγελματικά πρότυπα! (pic)

Σημαντική εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές της Κ15 το πρωί του Σαββάτου (23/11)... Ο προπονητής, Στέλιος Τζιόλας συγκέντρωσε όλη την ομάδα στον πολυχώρο εστίασης, "Miami", λίγο πριν την αναχώρηση για το παιχνίδι (12.00) με αντίπαλο την Αναγέννηση Ρυσίου. Στο "Miami" οι παίκτες της Κ15 πήραν το "πλούσιο" πρωινό τους, με συγκεκριμένη διατροφή και εν συνεχεία ο έμπειρος κόουτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την τακτική που ακολουθούσε η ομάδα στον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Ρυσίου, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να φτάνει τελικά σε μια εντυπωσιακή νίκη με σκορ 8-1.

Μέσα από αυτή την συγκέντρωση, στόχος ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν και να "ζήσουν" το πώς προετοιμάζονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πριν τους επίσημους αγώνες, όπου συγκεντρώνονται όλοι μαζί και ακολουθούν συγκεκριμένα βήματα κατά την προετοιμασία τους. Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και οικογενειακό-ενωτικό ενώ το παρών έδωσαν και γονείς των παιδιών καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ, Ζήσης Τσέκος.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ξεκάθαρα δείχνει ότι δίνεται μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής του και μέσα από τέτοιες ωραίες πρωτοβουλίες πρωτοπορεί, "δίνοντας" κάποιες ξεχωριστές εικόνες στους ποδοσφαιριστές του και "περνώντας" σε αυτούς κάποια επαγγελματικά πρότυπα της προετοιμασίας των αγώνων, όπως συνέβη κατά το πρωί του Σαββάτου. Το πρωινό προς τους παίκτες της Κ15 ήταν μια ευγενική χορηγία του πολυχώρου εστίασης, "Miami", το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

mats kapa

proino copy

Pin It