Τα αποτελέσματα των Ακαδημιών: "Εξάρες" για τις Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μεγάλη νίκη της Κ14 κόντρα στον Ολυμπιακό

"Γεμάτο" Σάββατο (7/12) για τα τμήματα υποδομών του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ. Ας δούμε κάποιες λεπτομέρειες, όσον αφορά τις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες του συλλόγου μας...

Στο πρωτάθλημα Κ17 οι δύο ομάδες μας τα πήγαν εξαιρετικά. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) του Σπύρου Ακρίβου "πιάνοντας" πολύ καλή απόδοση, επικράτησε του Αχιλλέα Περαίας με 6-0 συνεχίζοντας τις θετικότατες εμφανίσεις (πρώτος και αήττητος στον όμιλό του ο Απόλλων Καλαμαριάς 1). Από το 2' έγινε το 1-0, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0 και στην συνέχεια ανέβηκε ο δείκτης του σκορ. Πολύ καλός ήταν και ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) του Κώστα Παπαδόπουλου. Είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ηφαιστο Θέρμης και κέρδισε εκτός έδρας με το ευρύ 0-6. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-2 υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η ομάδα μας ανέβασε κι άλλο στροφές στο β' μέρος, ήταν παραγωγική και πήρε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρωτάθλημα της Κ16 ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) ήρθε ισόπαλος με 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια της ομάδας μας, με τον αντίπαλο να έχει σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα... τύχη υπέρ του κατά την διάρκεια του αγώνα και να πετυχαίνει 2 γκολ με μακρινές εκτελέσεις φάουλ. Ετσι το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έγινε 1-2 από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης αλλά η ομάδα μας ισοφάρισε σε 2-2, έχοντας συνολικά καλύτερη αγωνιστική εικόνα στο παιχνίδι. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) έχασε από την Γερμανική Αθλητική Ακαδημία με 4-2. Το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας είχε 2 δοκάρια, χαμένα τετ α τετ και σε συνδυασμό με κάποια ατομικά λάθη που έγιναν, ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) του Γιάννη Καμπουρίδη πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης με 1-0. Μετά την αρχική υπεροχή του αντιπάλου, η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και έκανε το 1-0. Μετέπειτα, ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν καλύτερος και γενικότερα είχε τον έλεγχο. Ηταν ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι. Η Κ13 του συλλόγου μας ηττήθηκε από το Σόκκερ Σκουλ με 5-3. Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 1-2 υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και περίπου 5 λεπτά πριν την λήξη, το σκορ ήταν 3-3. Τελικά, ο αντίπαλος έφτασε στην νίκη με δύο τέρματα προς το φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Κ17 - 1ος όμιλος (7η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Αχιλλέας Περαίας  6-0

Κ17 - 2ος όμιλος (7η αγωνιστική)

΄Ηφαιστος Θέρμης - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 0 - 6  

Κ16 - 1ος όμιλος (7η αγωνιστική)

Γερμανική Αθλητική Ακαδημία - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  (2) 4 - 2

Κ16 - 2ος όμιλος (7η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης 2-2

K15: Ρεπό

Κ14 - 1ος όμιλος (9η αγωνιστική)

ΠΑΟΝ Επιβατών - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) --- 0-3 α/α

Κ14 - 2ος όμιλος (7η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης 1 - 0

Κ13 - 1ος όμιλος (7η αγωνιστική)

ΑΡΤ ΣΟΚΚΕΡ ΣΚΟΥΛ - Απόλλων Καλαμαριάς 5 - 3

Κ11- ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LOVE FOOTBALL (7η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς-Μπέμπηδες 2000 2-7

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΙΟΛΑΣ Β (6η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς (1) – ΑΟ Καρδίας 2-9 (Αυτό το τμήμα ουσιαστικά είναι η Κ9 του Απόλλωνα Καλαμαριάς)

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ATHLETIC PARK (6η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς (2) - ΑΣ Στραικερς 8-5

Κ7 - Α.Κ. ΤΖΙΟΛΑ (6η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς - Απόλλων Κάτω Σχολαρίου 7-2

re1 1 copy copy copy copy copy copy copy copy

Pin It