Σπουδαίες εμπειρίες στο Golden Cup, ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε το βραβείο "Fair Play"!

Εκπροσώπηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς υπήρχε στο Golden Cup. Σε αυτό αγωνίστηκε η Κ10 των τμημάτων υποδομής, που στην ουσία αποτελεί την Κ9 των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, αλλά και η Κ8 που είχε πολλά παιδιά από την Κ7. Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας, καθοδηγούμενοι από τους προπονητές, Νίκο Κερασιώτη και Κώστα Μπακίτα, αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες σε ένα δυνατό τουρνουά το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Η Κ10 -που τερμάτισε στην τρίτη θέση στον όμιλό της- αντιμετώπισε την Αναγέννηση Πανόραμα και την RO.MA F.C. Κέρκυρας (ήττες με 8-0 και 4-0 αντίστοιχα) ενώ αντίπαλος ήταν και ο Ηρακλής, τον οποίο ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε με 4-0. Η Κ8 αντιμετώπισε την RO.MA F.C. Κέρκυρας (ήττα με 3-1), τον ΠΑΟΚ (ήττα με 9-0) και τον Άρη (ήττα με 7-3), με τον οποίο έπαιξε δυο φορές καθώς υπήρχε και ο μικρός τελικός που έληξε 1-1, όπου στα πέναλτι ο Άρης πήρε την τρίτη θέση.

Να σημειωθεί πως η Κ8 του Απόλλωνα Καλαμαριάς παρέλαβε το βραβείο "Fair Play", μια -αν μη τι άλλο- ιδιαίτερη διάκριση για την ομάδα μας. Σε τέτοια τουρνουά, τα αποτελέσματα έχουν την μικρότερη σημασία καθώς το σημαντικό είναι πως οι νεαροί αθλητές επεκτείνουν το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, έχοντας νέες παραστάσεις κατά το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής τους πορείας!

tournoua

Pin It