Tα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ

Συνεχίστηκαν το Σάββατο (18/1) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ. Ας δούμε τα αποτελέσματα, καθώς και την εικόνα από αγώνες των τμημάτων μας.Στο πρωτάθλημα Κ17, ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) ήρθε ισόπαλος με τους Μπέμπηδες 2000 με 1-1. Ηταν ένα παιχνίδι ανοιχτό και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Το σύνολο του Κώστα Παπαδόπουλου προηγήθηκε με 0-1, οι Μπέμπηδες 2000 ισοφάρισαν και στην συνέχεια κακώς δόθηκε πέναλτι υπέρ των αντιπάλων, μια απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς της ομάδας μας. Τελικά, το πέναλτι χάθηκε (απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Καλαμαριάς) και παρέμεινε αυτό το 1-1.

Γενικά, πάντως, η εικόνα του συγκεκριμένου τμήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν θετική για ένα ακόμη παιχνίδι. Το άλλο τμήμα της Κ17, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1), αναμένεται να κερδίσει στα χαρτιά με 3-0 τον αγώνα κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, καθώς δεν "κατέβηκε" στο παιχνίδι ο αντίπαλος.Στο πρωτάθλημα Κ16 ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) επικράτησε με 7-1 του Μύγδονα, "πιάνοντας" εξαιρετική απόδοση. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0 και ο δείκτης του σκορ σε ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα, θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερος για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οσον αφορά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2), ηττήθηκε από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου με 7-3, όμως το σκορ δεν "λέει" την αλήθεια και αποτέλεσε "μαγική" εικόνα!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς προηγήθηκε με 0-1 και μετέπειτα με 1-2 ενώ στην συνέχεια του αγώνα ο τερματοφύλακας των αντιπάλων έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καμπουρίδης, ζήτησε να μην δοθεί κόκκινη κάρτα και να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι, δίχως αποβολή δηλαδή, η οποία θα κόστιζε στην αντίπαλη ομάδα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς.Ετσι, ουσιαστικά ο Απόλλων Καλαμαριάς "χάρισε" την αποβολή στον ΠΑΟ Διοικητηρίου ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο (1-2 το σκορ, στο πρώτο μέρος) βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει και να κερδίσει με 7-3.

Επειτα από το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των αντιπάλων έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την συμπεριφορά της καθώς "θυσίασε" την ευκαιρία να αγωνιστεί με παίκτη παραπάνω, δίνοντας την δυνατότητα στον ΠΑΟ Διοικητηρίου να συνεχίσει με 11 ποδοσφαιριστές, παρά την παράβαση που υπήρχε κατά την διάρκεια του ματς. Από εκεί και πέρα, η Κ15 έχασε από τον ΠΑΟΚ με 12-0 ενώ σχετικά με το πρωτάθλημα Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης με 1-1.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-0, ωστόσο μετέπειτα έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να έχει αντιμετωπίσει πριν την έναρξη του παιχνιδιού ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών και αυτό είχε σαν συνέπεια ότι δεν είχε την δυνατότητα αλλαγών στο ματς. Ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έδειξε ικανοποιητική αγωνιστική εικόνα. Σχετικά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2), ηττήθηκε με 0-2 από τον Ηρακλή στις λεπτομέρειες. Με τον αγώνα να είναι δίχως σκορ (0-0), η ομάδα μας (ήταν πολύ καλή παρά την ήττα) έχασε τετ α τετ προκειμένου να προηγηθεί και στην αντεπίθεση ο "Γηραιός" διαμόρφωσε το 0-1, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Στο πρωτάθλημα Κ13, ο Απόλλων Καλαμαριάς έχασε από τον ΠΑΟΚ με 6-0.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Κ17 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική)

Μπέμπηδες 2000 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 1-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3-0 α.α.

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική)

ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ (1) - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 7-3

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - ΜΥΓΔΟΝΑΣ 2007 7-1 

Κ15 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (3η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 0-12

Κ14 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική) 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης 1-1

Κ14 (2) - Β ΦΑΣΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) - ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 0-2

Κ13 - 1ος όμιλος (10η αγωνιστική)

ΑΣ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Απόλλων Καλαμαριάς 6-0

Κ10 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 5-1

(σ.σ. το συγκεκριμένo τμήμα ουσιαστικά είναι η Κ9)

Κ7 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ 3-1

Κ11 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 8-1

Κ10 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7-4

re1 1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

Pin It