Tα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ

H μεταξύ τους "μάχη" των δύο τμημάτων της Κ17 ξεχώρισε όσον αφορά το πρόγραμμα του Σαββάτου για τις ομάδες ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ. Ας δούμε τα αποτελέσματα καθώς και την αγωνιστική εικόνα των παιχνιδιών.

Στο πρωτάθλημα Κ17, Απόλλων Καλαμαριάς (2) και Απόλλων Καλαμαριάς (1) ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0). Στο παιχνίδι κυριάρχησε το στοιχείο της δύναμης και υπήρχε πάθος και θέληση από τις δύο ομάδες για την νίκη. Τελικά, τα δύο τμήματα του συλλόγου μας "μοιράστηκαν" από έναν βαθμό, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Στο πρωτάθλημα Κ16 ο Απόλλων Καλαμαριάς ηττήθηκε 3-1 από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης. Το ημίχρονο ήταν 1-0 υπέρ των αντιπάλων οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη από πλευράς της ομάδας μας αλλά και έχοντας τον παράγοντα τύχη μαζί τους, έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα. H K15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ηταν ξεκάθαρα ανώτερη στο παιχνίδι, έχασε πολλές ευκαιρίες για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και σε μια στιγμή αδράνειας του συγκεκριμένου τμήματος του συλλόγου μας, ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης βρήκε την ευκαιρία να διαμορφώσει το 1-0 στο 80'. Στο πρωτάθλημα Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Αστέρα Ραιδεστού. Η ομάδα μας, που είχε απουσίες στον αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια του ματς, σε αντίθεση με τους αντιπάλους οι οποίοι είχαν ελάχιστες ευκαιρίες (μόλις δύο) αλλά πήραν το ισόπαλο αποτέλεσμα και αυτό συνέβη κυρίως λόγω της απόδοσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το άλλο τμήμα Κ14 του Απόλλωνα Καλαμαριάς επικράτησε του ΑΟ Σούτερς με 1-4, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία και προκαλώντας χαμόγελα-ικανοποίηση για την συνεχόμενη βελτίωση που έχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν εξαιρετική απέναντι στον Μαραθώνα και κέρδισε εύκολα με σκορ 7-0. Η υπόθεση νίκη είχε "τελειώσει" από το ημίχρονο, όταν η ομάδα μας ήταν μπροστά με 5-0. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων Καλαμαριάς "κατέβασε" στροφές καθώς το σκορ είχε "ξεφύγει".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κ17 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγωνιστική ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) 0-0

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγωνιστική ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 3-1

Κ15 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(4η αγωνιστική)

Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης - Απόλλων Καλαμαριάς 1-0

Κ14 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(5η αγωνιστική)

Αστέρας Ραιδεστού - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) 1-1

Κ14 (2) - Β ΦΑΣΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(5η αγωνιστική)

ΑΟ ΣΟΥΤΕΡΣ (2) - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1-4

Κ13 - 1ος όμιλος(11η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 7-0

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SHOOTERS Α1 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Καλαμαριάς - Μέγας Αλέξανδρος 4-1

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TZIOLASA2 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μέγας Αλέξανδρος Θεσ/νίκης (2)– Απόλλων Καλαμαριάς 4-2 (σ.σ. πρόκειται ουσιαστικά για την Κ9)

re1 1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Pin It