Oι λεπτομέρειες των αγώνων των τμημάτων ποδοσφαίρου

Συνεχίστηκαν το Σάββατο (8/2) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ. Παρακάτω, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες των παιχνιδιών καθώς και όλα τα αποτελέσματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στο πρωτάθλημα Κ17, ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με την Γερμανική Ακαδημία με σκορ 2-2. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-1 και 1-2 και περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα. Ένα 10λεπτο πριν το φινάλε του αγώνα, ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι και έτσι διαμορφώθηκε το 2-2. Η Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) γνώρισε την πρώτη ήττα της (2-1) στο πρωτάθλημα, στο παιχνίδι με αντίπαλο τους Μπέμπηδες 2000, σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές. Με κάποια ατομικά λάθη, ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0, μετέπειτα δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας και εν συνεχεία "γράφτηκε" το 2-0 υπέρ των Μπέμπηδων. Ο Απόλλων Καλαμαριάς λίγο πριν την λήξη μείωσε σε 2-1. 

Στο πρωτάθλημα Κ16 ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) κέρδισε την Αθλητική Εκπαίδευση με 0-3. Στον αγώνα, ο οποίος έγινε στο όμορφο γήπεδο του ΔΑΚ Συκεών, η ομάδα μας απέδωσε άκρως ικανοποιητικά και μάλιστα ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος. Το τελικό αποτέλεσμα "αδικεί" τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, βάσει των ευκαιριών που είχε. Χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς της Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς απέναντι στον ΠΑΟΝ Επιβατών. Ηταν ένα παιχνίδι κατά το οποίο η ομάδα μας εμφανίστηκε πολύ καλή σε τακτικό επίπεδο ενώ στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα έχασε τρεις ευκαιρίες προκειμένου να ανοίξει το σκορ. Γενικώς, υπάρχει ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών, σε έναν αγώνα στον οποίο αρκετός κόσμος ακολούθησε το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας προκειμένου να το παρακολουθήσει από κοντά.

Η Κ14 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (1) έχασε από τον Άρη με 1-3. Η ομάδα μας δέχτηκε δύο γκολ με το ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και με το σκορ στο 1-2, πίεσε για την ισοφάριση (ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ανώτερος του αντιπάλου στο δεύτερο ημίχρονο). Τελικά, οι "κίτρινοι" σε μια αντεπίθεση στην τελευταία φάση του αγώνα, διαμόρφωσαν το υπέρ τους 1-3. Η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο εκτός έδρας ματς με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας έχασε πολλές ευκαιρίες, ήταν εμφανώς η καλύτερη ομάδα του αγώνα, ωστόσο η αδυναμία να "τελειώσει" κάποιες φάσεις, σε συνδυασμό με την ατυχία -καθώς πριν το τέλος του ματς  ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ- είχε ως αποτέλεσμα να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. 

Η Κ10 του Απόλλωνα Καλαμαριάς κέρδισε τον ΑΟ Σούτερς με 4-7 και το συγκεκριμένο τμήμα παρέμεινε αήττητο στο πρωτάθλημα. Οι "μικροί" της ομάδας μας προηγήθηκαν με 1-5 και μετέπειτα το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η άλλη Κ10 του συλλόγου μας, που ουσιαστικά είναι η Κ9, ήταν εξαιρετική απέναντι στον ΑΟ Σούτερς και κέρδισε με σκορ 2-10, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πολύ καλή ήταν και η Κ7 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μπήκε δυνατά στον αγώνα, προηγήθηκε με 0-6 (μόλις στο 15') και τελικά κέρδισε εύκολα τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια με 1-7.

Κ17 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική)

Γερμανική Αθλητική Ακαδημία - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 2-2

Μπέμπηδες 2000 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) 2-1

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική)

ΠΑΟΝ Επιβατών - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) - ΑΝΑΒΟΛΗ

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική)

Αθλητική Εκπαίδευση - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) 0-3

Κ15 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(5η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΝ Επιβατών Γήπεδο 0-0

Κ14 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1-3

Κ14 (2) - Β ΦΑΣΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(6η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) - Ακαδημία Ποδ. Γ. Κούδας - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 09-02-2020 

Κ13 - 1ος όμιλος(12η αγωνιστική)

Ποσειδώνας Μηχανιώνας - Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

Κ11- ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΙΟΛΑΣ (B2) 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Καλαμαριάς – Αστέρια 2-5

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SHOOTERS Α1 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ Σούτερς - Απόλλων Καλαμαριάς 4-7

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΙΟΛΑΣ A2 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σούτερς ΑΟ (3)–Απόλλων Καλαμαριάς (1) 2-10

Κ7 - ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Α.Κ. ΤΖΙΟΛΑ (12η αγωνιστική)

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια (2) – Απόλλων Καλαμαριάς 1-7

re1 1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Pin It