Πρωτιές και προκρίσεις για τμήματα του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ

Συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ, με επιτυχίες για τμήματα του συλλόγου μας, αλλά και με ένα δυσάρεστο, καθώς τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε το Σάββατο (22/2)...

Στο πρωτάθλημα Κ17, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) κέρδισε την Γερμανική Ακαδημία με 4-1, σε ένα ματς που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Μπορεί αρχικά να διαμορφώθηκε το 0-1, αλλά η ομάδα μας πήρε το θετικό αποτέλεσμα καθώς ήταν σαφώς ανώτερη έναντι του αντιπάλου. Οπως στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, έτσι και στην δεύτερη φάση, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρωτάθλημα Κ16, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και κέρδισε τις Ελπίδες Κιλκίς με 5-0. Το ημίχρονο ήταν 2-0, στην επανάληψη οι παίκτες μας ανέβασαν κι άλλο στροφές και κέρδισαν δίκαια, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Το συγκεκριμένο τμήμα τερμάτισε πρώτο στον όμιλό του. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) κέρδισε τον ΑΟ Σούτερς με 4-2. Μετά το 1-0, ο αντίπαλος "γύρισε" το ματς (1-2), ο Απόλλων Καλαμαριάς ακολούθως έχασε πέναλτι αλλά "απάντησε" με άλλα τρία γκολ (4-2) ενώ λανθασμένα ακυρώθηκε τέρμα το οποίο πέτυχε η ομάδα μας.

Στο 2ο ημίχρονο, το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας απέδωσε άκρως ικανοποιητικά, "πιάνοντας" εξαιρετική απόδοση. Η Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχασε από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου με 4-3, σε ένα ματς, πάντως, που υπάρχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία. Με το σκορ στο 2-1, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, έσπασε το χέρι του μετά από αντικανονική ενέργεια αντιπάλου, μια φάση στην οποία μάλιστα δεν δόθηκε ούτε φάουλ! Μετέπειτα, έγινε το 2-3 στο 75' και ακολούθως διαμορφώθηκε το 3-3 υπέρ του ΠΑΟ Διοικητηρίου έπειτα από οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίστηκε ενώ το 4-3 "γράφτηκε" μετά από επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε.

Ο προπονητής, Στέλιος Τζιόλας, οι ποδοσφαιριστές της Κ15, καθώς και ο σύλλογός μας, εύχονται περαστικά στον άτυχο τερματοφύλακα για τον τραυματισμό του. Στο πρωτάθλημα Κ14, ο Απόλλων Καλαμαριάς (1) έχασε με 2-0 από τους Μπέμπηδες 2000. Ήταν ένα ματς άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς η ομάδα μας έχει προκριθεί στην επόμενη φάση. Από δύο προσωπικά λάθη, ο αντίπαλος βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει δύο φορές, σε ένα ματς που το τελικό 2-0 δεν λέει την "αλήθεια" σχετικά με την εικόνα του αγώνα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς (2) ηττήθηκε από τις Ελπίδες Ηλιούπολης με 4-0, "πληρώνοντας" το κακό ξεκίνημα καθώς ήταν πίσω στο σκορ με 3-0 από το 20'.

Εν συνεχεία, το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου μας είχε 2 δοκάρια και 2 χαμένα τετ α τετ, δίχως έτσι να καταφέρει να σκοράρει. Η Κ13 του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχε εύκολο έργο απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο και κέρδισε με 0-4. Μετά από 5 χρόνια, το προπαιδικό τμήμα του συλλόγου μας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος (πλέον, θα αγωνιστεί στη φάση των καλύτερων 24 ομάδων). Η Κ11 ήταν άτυχη μιας και ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό και το ματς ολοκληρώθηκε με 3-3 απέναντι στις Ακαδημίες Μίκρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κ17 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) 0-3 α/α

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - Γερμανική Αθλητική 4-1

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2) - ΑΟ ΣΟΥΤΕΡΣ 4-2

Κ16 - Β ΦΑΣΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) - ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ 5-0

Κ15 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)

ΠΑΟ Διοικητηρίου - Απόλλων Καλαμαριάς 4-3

Κ14 - Β ΦΑΣΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)

Μπέμπηδες 2000 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (1) 2-0

Κ14 (2) - Β ΦΑΣΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (7η αγωνιστική)

Ελπίδες Ηλιούπολης - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2)  4-0

Κ13 - 1ος όμιλος (13η αγωνιστική)

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2014 - Απόλλων Καλαμαριάς 0-4

Κ11- ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΙΟΛΑΣ (B2) 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Καλαμαριάς – Ακαδημίες Μίκρας 3-3

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SHOOTERS Α1 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αστέρας Ραιδεστού - Απόλλων Καλαμαριάς 4-2

Κ10 - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΖΙΟΛΑΣ A2 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια (1) – Απόλλων Καλαμαριάς (1) 12-8

Κ7 - ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Α.Κ. ΤΖΙΟΛΑ (14η αγωνιστική)

Απόλλων Καλαμαριάς – Μαντουλίδης 3-4

re1 1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Pin It