Άρεσε η Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ (γίνονται αγώνες που αναβλήθηκαν αυτή την εβδομάδα και οι Ακαδημίες του συλλόγου μας έχουν ρεπό), ωστόσο διεξήχθη φιλικό παιχνίδι για την Κ15 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η ομάδα του Στέλιου Τζιόλα πραγματοποιώντας άκρως ικανοποιητική εμφάνιση και έχοντας συντριπτικά υπέρ της την κατοχή, επικράτησε εκτός έδρας του Μ. Αλεξάνδρου με σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, 10' πριν την λήξη του αγώνα, αλλά ο Απόλλων Καλαμαριάς "απάντησε" με δύο τέρματα, στο 89' και στο 90', και πήρε την νίκη μετά από σουτ-"φωτοβολίδες" των ποδοσφαιριστών, Θανάση Πέτσα και Σωτήρη Μαλακόπουλου. Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός πως τα μέλη της Κ15 μετά το τέλος του αγώνα δείχνοντας το ήθος τους και την γενικότερη σωστή συμπεριφορά τους, καθάρισαν (και σκούπισαν) τα αποδυτήρια, πριν αποχωρήσουν από το γήπεδο του αντιπάλου.

Στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 22 παίκτες από τον Στέλιο Τζιόλα, εκ των οποίων οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν από την Κ14 του συλλόγου μας, αποτέλεσμα -αν μη τι άλλο- της καλής δουλειάς που γίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα (Κ14) του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο οποίο τεχνικός είναι ο Γιάννης Καμπουρίδης, με τέσσερις νεαρούς αθλητές, έτσι, να προωθούνται σε ένα μεγαλύτερο τμήμα. Καλή δουλειά, βεβαίως, γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ (όπου στόχος είναι η βελτίωση, η αγωνιστική εξέλιξη και η ανάδειξη-προώθηση των νεαρών αθλητών μας), όπως άλλωστε φανερώνουν και τα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής περίοδο σε όλα τα πρωταθλήματα. 

neoi3 1

Pin It