Η Κ17 υποδέχεται την ομάδα «Απόλλων Πόντου»

Μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση θα είναι αυτή που θα λάβει χώρα το Σάββατο 19/9 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς, μεταξύ της Κ17 που αποτελεί αυτή τη στιγμή το καμάρι του συλλόγου αλλά και των φιλάθλων μας από την Αθήνα που έχουν δημιουργήσει τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα. 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
 
 
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο η Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα υποδεχτεί την ομάδα «Απόλλων Πόντου» που προέκυψε από τον Σύνδεσμο που έφτιαξαν οι φίλοι του συλλόγου στο Μενίδι Αχαρνών με την επωνυμία «ΤΑΓΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΝΙΔΙΟΥ».
Όλα τους Ποντιόπουλα στην καταγωγή και απ΄ ότι φαίνεται με μεγάλη αγάπη για το «αθλητικό παιδί» του ποντιακού ελληνισμού τον Απόλλωνα Καλαμαριάς !
Ένα φιλικό παιχνίδι που εκτός από την συμβολική του σημασία θα προσφέρει και πλούσιο θέαμα αφού ο «Απόλλων Πόντου» έρχεται με φουριόζος και έτοιμος στη Θεσσαλονίκη μετά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο River Cup 2020 , όπου έδειξε τα ποδοσφαιρικά του διαπιστευτήρια και τη μεγάλη του καρδιά. 
Αυτούς τους λεβέντες λοιπόν θα φιλοξενήσουμε το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της ομάδας μας για ένα φιλικό παιχνίδι με την Κ 17 & σε συνεννόηση με τον ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ... 
 
ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο River Cup 2020.
Pin It