Νέα αρχή με νέα Διεύθυνση και έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Απόλλωνα

Ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς σας ανακοινώνει ότι η έναρξη εγγραφών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Αυγούστου.
Σας ενημερώνουμε επίσης για τη νέα αρχή κ την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Συλλόγου η οποία θα τελεί πλέον υπο νέα Διοίκηση με επικεφαλή την κα.Λίνα Τραμουντάνη ,φυσιοθεραπεύτρια,
με εμπειρία πολλών χρόνων στο τομέα του Αθλητισμού .
Η κα Τραμουντάνη αναλαμβάνει το Τμήμα ποδοσφαίρου θέλοντας να βοηθήσει στην οργάνωση και την ομαλή λειτουργία του.Ευχόμαστε ν ανταποκριθείτε και να στηρίξετε το νέο μας εγχείρημα καθώς ο Απόλλων Καλαμαριάς αξίζει πάντα να είναι ψηλά!
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά απο Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 και 18:00-20:00 στη Γραμματεία του Συλλόγου στο γήπεδο του Απόλλωνα(Παπάγου&Σουρμένων).
Υπεύθυνη γραμματείας-εγγραφών Αθηνά Αραβίδου και τηλ.επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 2310412230.
Οι παροχές για τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αθλητές της Ακαδημίας μας:
-Αριστες συνθήκες εκμάθησης ποδοσφαίρου υπο την επίβλεψη αξιόλογων καταρτισμένων προπονητών-παιδαγωγών,γυμναστών και ειδικών συνεργατών.
-Ολοι οι αθλητές θα προπονούνται σε προγράμματα ταχυδύναμης και ενδυνάμωσης σε πρότυπο γυμναστηρίων αθλημάτων με συμβολική συμμετοχή με στόχο την δημιουργία του απαραίτητου υποβάθρου ώστε να εξελιχθούν στο μέγιστο
-Σύγχρονοι μέθοδοι εκμάθησης και ανάπτυξη δεξιοτήτων
-Ασφάλιση όλων των αθλητών του Συλλόγου.
-Τήρηση των συνθηκών υγιεινής καθώς και όλων των πρωτοκόλλων κατα του Covid 19
-Συνεργασία με Καρδιολόγο,Φυσιοθεραπευτή,Ορθοπεδικό,Διατροφολόγο,Ψυχολόγο για την οποιαδήποτε ανάγκη του κάθε αθλητή
-Αρτιες οργανωμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις
-Πλήρες πακέτο ρουχισμού
-Συμμετοχή σε χειμερινά και θερινά τουρνουά καθώς και σε φιλικούς αγώνες.
-Παροχή εκπτώσεων σε ειδικές περιπτώσεις.
-Διάφορες εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις για την κοινωνικοποίηση των παιδιών.
-Ενημέρωση γονέων

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε και για τις πρώτες συγκεντρώσεις των Τμημάτων με τους εμπειρους προπονητές του Συλλόγου μας όπου θα σας παραδοθεί και το πρόγραμμα προπονήσεων της χρονιάς.
Αγαπητοί γονείς,το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και μπορούμε όλοι να το κάνουμε καλύτερο μεσα απ τον αθλητισμό,τη συνεργασία,τη συλλογικότητα ,τον σεβασμό και την αγάπη.
Σας περιμένουμε όλους στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου και ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

received 1207180839747422

Pin It